+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Recruiter Werktuigbouwkunde Rotterdam Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

In ons team Werktuigbouwkunde in Rotterdam zoeken we iemand die goed is in het vinden van technische mensen voor nieuwe banen. Je gaat op zoek op het internet, LinkedIn en in onze database. Daarna praat je met deze mensen over wat ze willen en vertel je over de kansen die er zijn. Je werkt samen met collega's om doelen te bereiken. We leren je graag alles wat je moet weten. We hebben een speciaal programma om je te helpen groeien. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij als team Werktuigbouwkunde in Rotterdam kunnen jouw hulp goed gebruiken! Jouw taak is om samen met ons op zoek te gaan naar technische professionals die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Deze kunnen soms lastig te vinden zijn, maar met jouw zoekvaardigheden maak je echt het verschil! Maak je geen zorgen, er is veel expertise in ons team aanwezig en we staan klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Bij Continu Professionals geloven we in voortdurende groei, dus we hebben al een uitgebreid trainings- en coachingstraject voor je klaarliggen.

Maar wat houdt de functie eigenlijk precies in?

  • Zoeken op het internet, LinkedIn, vacaturebanken en in onze eigen database naar geschikte kandidaten.
  • Gesprekken voeren met technische professionals over hun wensen en ambities, en hen informeren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.
  • Samenwerken met je collega's om mooie successen te behalen!


Gevraagd

Ervaring in de arbeidsbemiddeling is handig, maar niet nodig. Kennis van techniek ook niet. Mensen blij willen maken met een nieuwe baan natuurlijk wel! Wij leren jou alles over de nieuwste wervingstools en over het matchen van talenten met openstaande vacatures. En jij? Jij brengt een bak met positieve energie mee, elke dag weer. Dat is de deal. Krijg jij hier gelijk al energie van? En wil jij nooit meer stil staan in je loopbaan? Dan ga je bij Continu een mooie carrière en een hoop plezier tegemoet! Solliciteer vandaag nog als jij jezelf herkent in de onderstaande beschrijving!

  • Heb jij een afgeronde commerciële HBO-opleiding? Dat is mooi! Maar… zo zwart-wit zijn we ook weer niet, Steve Jobs had ook geen diploma ;-)
  • Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen?
  • Kun jij goed kunnen schakelen met gesprekspartners op alle niveaus?


Aanbod

Eigen inbreng en initiatief worden gewaardeerd binnen onze ondernemende bedrijfscultuur. Dat geeft jou verschillende kansen op doorgroei en persoonlijke ontwikkeling. Als Recruiter heb je veel contact met je team én met collega's door het hele land. Genoeg afwisseling en zeker genoeg gezelligheid dus.

Als Continu-er heb je onder andere recht op: 

  • Een marktconform salaris, op basis van jouw toegevoegde waarde en ervaring + een interessante bonusregeling
  • Een eindejaar tantième afhankelijk van het bedrijfsresultaat
  • Mogelijkheid tot een Lease-auto
  • Wat dacht je van een weekendje skiën op kosten van de zaak en eigen festival?


Bedrijfsomschrijving

Continu Professionals is een detacheringsbureau dat al 25 jaar mee werkt aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in onder andere de bouw, techniek, logistiek en publieke sector. Dagelijks houden wij ons bezig met verbinden en groeikansen benutten. Dit doen wij vanuit meer dan 20 kantoren en met 300 collega’s verspreid door Nederland, België en Duitsland. Sinds 2019 mogen wij ons zelf een Great Place To Work noemen. Benieuwd geworden wat dat inhoudt? Solliciteer dan vandaag nog en ontdek het zelf! Ben je enthousiast geworden? Mooi. Solliciteer dan vandaag nog en dan spreken we elkaar snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in