+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Schilder Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je de kans om als schilder aan projecten te werken die echt bij jou passen. Of je nu van verbouwingen houdt of liever aan groter onderhoud werkt, er is altijd iets voor jou in de buurt. Je doet verschillende taken zoals schuren, gronden, lakken en meer. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, ben je welkom. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt elk jaar gratis cursussen volgen en meedoen aan leuke activiteiten zoals barbecues. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Via Faber krijg je de kans om aan projecten in Zuid-Holland te werken die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu het liefst verbouwingen bij mensen thuis doet of liever betrokken bent bij groter onderhoud, wij hebben werk voor jou in jouw omgeving. Op basis van jouw talenten en voorkeuren ga je aan de slag met taken zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Vertel ons wat je kunt en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

Je bent een schilder met enige ervaring binnen het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,-, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij je past en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier zult werken. Daarnaast spaar je met elk gewerkt uur voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Elk jaar kun je kosteloos meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Faber is er voor jou als schilder om een werkplek te vinden waar je langdurig kunt werken aan projecten die perfect bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en we zijn dagelijks bereikbaar voor al je vragen en zorgen. We willen graag samen met jou alle mogelijkheden ontdekken die we voor jou als schilder hebben, dus aarzel niet om snel contact met ons op te nemen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in