+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Medewerker Huishoudelijke Dienst (bijbaan) Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 2.616 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij De Zellingen zoeken we een medewerker Huishoudelijke Dienst voor in het weekend. Bij ons is elke dag anders. We zijn een warme organisatie waar werkplezier voorop staat. Je gaat aan de slag op onze locaties Rijckehove en De Roo. Je zorgt voor een schone en gezellige omgeving voor onze bewoners. We bieden een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jouw werk echt gewaardeerd wordt. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een bijbaan in het weekend voor onze gasten op de locatie Rijckehove en De Roo van De Zellingen zijn wij op zoek naar medewerker Huishoudelijke Dienst.

Waarom kiezen voor een baan bij De Zellingen
Bij De Zellingen is elke dag anders. Hier vind je meer dan een baan; je stapt in een warme en betrokken organisatie waar werkplezier een belangrijk thema is. De Zellingen is gericht op voortdurende innovatie om aan veranderende behoeften te voldoen en streeft naar het zijn van een aantrekkelijke werkgever.

De Zellingen is een middelgrote VVT-organisatie gevestigd in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel, met ongeveer 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers. De Zellingen onderscheidt zich door betrokkenheid en korte communicatielijnen.

Jouw rol: medewerker huishoudelijke dienst bij De Zellingen
Als medewerker huishoudelijke dienst verricht je alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden op de verpleegafdelingen van de locaties Rijckehove en De Roo van De Zellingen. Het schoonhouden van de huiskamers, slaapkamer en sanitair, jij draait je hand nergens voor om.  

Een schone leefomgeving is belangrijk voor onze bewoners en je levert dan ook de kwaliteit die zij verwachten. Met jouw vriendelijke en spontane persoonlijkheid weet jij een gezellige huiselijke sfeer te creëren. Door het persoonlijk contact bouw je een band op met onze bewoners en daarmee lever je een waardevolle bijdrage aan hun welzijn.

Je maakt deel uit van een stimulerende, voorspelbare en veilige werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, wordt gezien, we betrokken zijn bij elkaar, waar kennis en talenten worden ingezet en waar we van elkaar leren. Bij ons ben je geen nummer; je bent een gewaardeerd lid van het team.

De Zellingen, locatie Rijckehove, afdeling Gastvrijheid & Services
De locatie Rijckehove in ‘s-Gravenland en haar dependance De Roo, allebei gelegen in Capelle aan de IJssel. De locaties zijn erg divers en hebben zo'n hun eigen dynamieken. Rijckehove heeft zowel somatische als psychogeriatrisch afdelingen, maar ook een palliatieve unit en twee revalidatie afdelingen. Op De Roo bevinden zich twee psychogeriatrische afdelingen.  

De huishoudelijke dienst van de Zellingen is een laagdrempelige, eigen dienst die wordt gemerkt door een no-nonsens, Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. 



Gevraagd

Wat breng je mee?
Omdat onze bewoners het fijn vinden om een gezellig praatje te maken is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. In je communicatie schakel je makkelijk tussen de bewoners en hun familie of met collega's op de afdeling. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar wanneer jouw collega's hulp nodig hebben, dan kunnen zij op jou rekenen! 

Herken jij jezelf ook in de volgende punten? Dan maken wij graag kennis met jou! 

  • Relevante werkervaring in de schoonmaakbranche en affiniteit met de ouderen doelgroep.
  • Je bent om het weekend beschikbaar en ook op feestdagen. 
Arbeidsvoorwaarden

Dit zoek jij in een baan:
Jij zoekt een baan waarin je vrijheid hebt en er ruimte is om te ontwikkelen. Je krijgt ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling en je werkt samen met enthousiaste collega's die er samen met jou iets van willen maken. Verder bieden wij:

  • De mogelijkheid voor herintreders om kennis en vaardigheden op te frissen.
  • Salarisschaal 15 CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van € 2.616,15 op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een informele organisatie en een goede werksfeer met leuke teamactiviteiten.
  • 237 verlofuren per jaar op basis van 36 uur per week.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden via onze Flex Benefits regeling, waaronder een fietsplan en bijdrage aan een sportabonnement.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Solliciteer!
Lijkt dit je wat? Solliciteer nu!Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter van Ochten, via 06 82 06 81 99.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding en een assessment maakt deel uit van de procedure.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in