+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige in de thuiszorg Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.848 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Ouder worden in je eigen huis is belangrijk voor veel mensen. Als Verpleegkundige in de thuiszorg help je ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Je werkt in een klein team en elke dag is anders. Je geeft niet alleen medische zorg, maar helpt ook met dagelijkse dingen en leert cliënten zelfstandig te blijven. Samenwerken is heel belangrijk. Je kunt ook werken met speciale zorg voor mensen die niet meer beter worden. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ouder worden in je eigen vertrouwde omgeving, dat wil toch iedereen? Met jouw inzet als Verpleegkundige is het voor ouderen mogelijk zo lang en verantwoord als mogelijk thuis te blijven wonen. Werk jij graag in een klein ondernemend team? Ga aan de slag in de thuiszorg bij De Zellingen met teams in Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan de IJssel.

Wat ga je doen
Als verpleegkundige in de thuiszorg heb je een afwisselende baan en biedt elke dag weer een nieuwe uitdaging. Je bent immers niet alleen verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van complexe verpleegkundige zorg, maar je houdt je ook bezig met de dagelijkse zorg van jouw cliënten en voert verpleegtechnische handelingen uit. Daarnaast coach en instrueer je, daar waar nodig collega's. Van jou wordt verwacht dat je je zoveel mogelijk richt op het behouden en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten. Dit doe je door het geven van advies, instructies in het stimuleren van de zelfredzaamheid en inzetten van hulpmiddelen en thuiszorgtechnologie en voorlichting met betrekking tot de ziekte of aandoening aan zowel de cliënt als zijn naaste. Uiteraard heb je daarnaast ook te maken met de administratieve aspecten in het werk.

Je komt te werken in een klein team, samengesteld uit diverse niveaus, met ieder zijn eigen takenpakket. Samenwerken en op elkaar bouwen staat hoog in het vaandel binnen de teams en je zult afwisselend starten vanuit de thuissituatie dan wel vanaf de teamlocatie. Binnen 2 van de wijkteams bieden we ook palliatieve zorg voor het hospice.

Zorg Thuis
Zorg Thuis levert op basis van de (zorg) behoeften van de cliënt en indicatie professionele persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning aan thuiswonende ouderen in de gemeenten Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel. De VV-teams leveren professionele zorg bij cliënten thuis. Wij vinden het hierin belangrijk om onze cliënten zoveel mogelijk zelf te laten doen, want wij geloven dat zij hierdoor langer actief en thuis kunnen blijven functioneren. Dit vertaalt zich in: aandacht geven, luisteren en op maat een plan maken, waarbij zelf doen, eventueel met een hulpmiddel, inzet vanuit welzijn en/of digitaal als het kan voorliggend is.



Gevraagd

Wat vragen we jou?
Je bent een daadkrachtig persoon met inlevingsvermogen. Je werkt zelfstandig maar bent als collega een echte teamplayer. Je kunt prioriteiten stellen wanneer de planning onverwachts wijzigt en de route moet wijzigen. Je gebruikt hierbij je creativiteit en slagvaardigheid om snel te reageren en de situatie goed op te lossen. Je draagt zelf de verantwoording om je vaardigheden op peil te houden, waarvoor de organisatie je diverse mogelijkheden biedt zoals e-learnings en evt. een skilsslab om te oefenen.

Herken jij jezelf ook in de volgende punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

  • MBO diploma niveau 4, verpleegkundige.
  • Affiniteit met ouderen en psychogeriatrie.
  • Wil jij terugkeren in de zorg als herintreder? Wij bieden jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden op te frissen zodat je weer met zelfvertrouwen aan de slag kan! 
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Zorg Thuis biedt de mogelijkheid om via de werkgever in een leaseauto te rijden. Deze leaseauto mag je, in ruil voor een eigen maandelijkse bijdrage ook privé gebruiken.

  • Een vast contract na 7 maanden bij goed functioneren. Omdat wij continuïteit van zorgverlening belangrijk vinden nemen wij voor deze vacature alleen medewerkers is loondienst aan.
  • Een IPad en telefoon om te gebruiken tijdens je werk.
  • Salarisschaal 45 CAO VVT maximaal € 3.848,27 bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Wij vinden het belangrijk dat jij een goed beeld kunt vormen van de praktijk. Verpleegkundige zijn is immers een prachtig beroep! Wil je een dagje meelopen met een ervaren collega? Dan regelen we dat! Neem voor meer info contact op met Nicolette de Quant zorgteammanager, via telefoon: 06-22761335.

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag De Zellingen? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en nemen zo mogelijk contact met jou om je informeren over de status hiervan. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding.

De Zellingen
De Zellingen is een in Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigde middelgrote VVT zorgorganisatie met ongeveer 1.200 medewerkers en 400 vrijwilligers. Door onze relatief beperkte omvang zijn onze lijnen kort en is iedereen nauw betrokken bij ons primaire proces, namelijk het verlenen van goede zorg aan onze cliënten. De werksfeer is informeel waarin nieuwe ideeën welkom zijn en je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.

Let op collega's, op deze vacature is de via-via regeling van toepassing.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in