+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Commercieel technicus stagiair Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Batenburg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om in een energiek team te werken en veel te leren. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals klantadvies en het maken van offertes. Ook werk je mee aan het helpen van klanten bij het zetten van de stap naar morgen. Je wordt goed begeleid en er is ruimte voor jouw ideeën en groei. Dit is een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen en te ontdekken hoe een technisch commerciële binnendienst werkt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven student die klaar is om zijn/haar kennis en competenties verder te ontwikkelen? Wil jij ervaring opdoen in een dynamische en uitdagende technisch commerciële binnendienstfunctie? Dan is dit jouw kans!

Bij Batenburg Energietechniek krijg je de mogelijkheid om alle facetten van een technisch commerciële binnendienstfunctie te ontdekken. Je zult je bezighouden met het technisch, oplossingsgericht adviseren van klanten, het maken van offertes, het verwerken van orders en het aansturen van inkoop en logistiek. Kortom, je krijgt een volledig beeld van hoe een technisch commerciële binnendienst functioneert en hoe wij onze klanten helpen om de stap naar morgen te zetten.


Wie we zoeken

• Passie voor techniek en commercie: Jij bent gedreven en enthousiast over zowel techniek als commercie. Je vindt het leuk om klanten te adviseren en hen te helpen met technische oplossingen.

• Proactieve houding: Je neemt initiatief, bent zelfstandig en denkt graag mee over verbeteringen en nieuwe kansen.

• Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je bent in staat om helder te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt complexe technische informatie begrijpelijk maken voor klanten.

• Teamspeler: Je bent een echte teamspeler en kunt goed samenwerken in een energiek team.

• Een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau: Zoals elektrotechniek, energietechniek, commerciële economie, technische bedrijfskunde of een vergelijkbare functie.


Wat we bieden

• Leerzame ervaring: Deze stage biedt jou de unieke kans om jouw kennis en verkregen competenties als commercieel technicus in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen. Je zult waardevolle ervaring opdoen die je in je verdere carrière kunt inzetten.

• Uitdagende taken: Je krijgt de verantwoordelijkheid over diverse taken binnen de technisch commerciële binnendienst. Van klantadvies tot offertes en orderverwerking, je zult een breed scala aan vaardigheden en kennis opdoen.

• Een energiek team: Je zult samenwerken met een klein, maar energiek team. Dit betekent dat er volop ruimte is voor persoonlijke groei, samenwerking en een gezonde dosis plezier op de werkvloer. Je zult je snel thuis voelen in onze positieve en motiverende werkomgeving.

• Intensieve begeleiding: Alles valt of staat met goede begeleiding. Onze Coördinator Inside Sales en Coördinator Order Management staan klaar om jou te ondersteunen en wie weet wachten er naderhand mogelijkheden op een oproepcontract of vakantiebaan.

• Een bijdrage leveren voor de toekomst: Als bedrijf in de energiemarkt streven wij ernaar om onze klanten te helpen de stap naar morgen te maken. Dit betekent dat je de kans krijgt om betrokken te zijn bij innovatieve projecten en oplossingen. Je zult werken aan de energievoorzieningen van de toekomst en een waardevolle bijdrage leveren aan een duurzame wereld.


Geïnteresseerd?

Als jij enthousiast wordt van deze uitdagende stage en voldoet aan bovenstaande verwachtingen, dan willen wij graag met jou in gesprek! Vul onderstaande gegevens in of bel het onderstaande nummer, dan spreken wij elkaar snel!


Meer informatie over deze functie

Carola van Beekum HR Manager

06 12 27 28 13


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in