+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Coördinerend Verpleegkundige Revalidatiezorg Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je veel zelfstandigheid hebt en waar je kunt meedenken over nieuwe ontwikkelingen in de ouderenzorg? Dan is deze uitdagende baan iets voor jou. Als coördinerend verpleegkundige op de revalidatieafdeling ben je bezig met de zorg voor cliënten, maak je een planning voor de dag en zorg je dat alles goed loopt. Je werkt samen met een team en hebt ook contact met artsen en andere behandelaren. Je helpt mee om de zorg voor ouderen steeds beter te maken. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid waarbij je meedenkt over nieuwe ontwikkelingen in de ouderenzorg? Solliciteer dan vandaag nog deze uitdagende baan op de afdeling Lentehof op de locatie Rijckehove van De Zellingen!

Wat ga je doen?
Als coördinerend verpleegkundige bied je zorg en ben je een herkenbaar gezicht voor de cliënten en naasten van de revalidatieafdeling. Jij beoordeelt welke zorg nodig is en houdt hierbij rekening met de individuele wensen van de client. Je bent gedurende dag bezig met directe en indirecte cliëntenzorg.

Ook heb je binnen het team een coördinerende functie. Dit wil zeggen dat je als verantwoordelijke zorgt dat de dag in goede banen wordt geleid. Het maken van een planning op de dag, het evalueren met collega's en het zorgen dat de agendapunten en rapportages worden nageleefd behoren tot je werkzaamheden. Tevens heb je een coachende rol binnen het team. Zo zorg je dat het team optimaal functioneert en goede revalidatiezorg levert.  

Verder is een goede afstemming met de arts en de andere behandelaren van groot belang. Je zorgt ervoor dat alle afspraken met het behandelteam in het team beklijven. Daarnaast coach je de EVV'ers voor goed en proactief contact met de familie. Je levert een bijdrage aan het opstellen van revalidatieplannen, contact met andere disciplines en de cliëntendoorstroom naar andere afdelingen.

Samen met de woonzorgmanager denk je na over verbeteringen voor de afdeling en ga je aan de slag met het voorkomen en oplossen van incidenten en klachten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de woonzorgmanager.

Zoals bekend is de ouderenzorg in ontwikkeling. De komende jaren staan voor de afdeling Lentehof in het teken van het versterken van de samenwerking met naasten en het verder ontwikkelen van de zorgtechnologie. Hierin speel jij als coördinerend verpleegkundige een belangrijke rol.

Werkomgeving
Je komt te werken op locatie Rijckehove in Capelle aan den IJssel, op de afdeling Lentehof, een dynamische afdeling waar neuro-revalidatiezorg (GRZ) wordt geboden. Je werkt veel samen met de andere coördinerend verpleegkundige op de afdeling, evenals met de verpleegkundigen, verzorgenden, helpende, leerlingen, voedingsassistenten, naasten en de behandelaren. Als coördinerend verpleegkundige heb je een belangrijke rol om het revalidatieklimaat op de afdeling te verbeteren op een afdeling waar geen enkele dag hetzelfde is.



Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
Naast een diploma verpleegkundige, mbo-niveau 4 of hoger, voel jij je thuis op een dynamische afdeling met wisselende revalidatievraagstukken. Interdisciplinair werken zit in je DNA. Overstijgend werken, coachen, samenwerken en het overzicht bewaren zijn belangrijke elementen. Daarbij heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je goed handelen in acute situaties van onze kwetsbare cliënten. Als jij het een uitdaging vindt om onze cliënten samen met je collega's op een veelzijdige manier te begeleiden naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst, dan is GRZ revalidatie bij De Zellingen de juiste afdeling voor jou.


Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor de duur van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salarisschaal 50 CAO VVT, maximaal € 4.370,-  bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Michiel Cummins, woonzorgmanager Revalidatie, via telefoon: 06 82 39 10 12.
De vacature staat open tot en met 31 mei. Na de sluitingsdatum maken we zo snel mogelijk een eerste selectie, zodat eind maart de eerste gesprekken gevoerd kunnen worden.

Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in