+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.

Functioneel applicatiebeheerder Youforce met focus op HR-processen Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.944 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR-processen en maak echt impact als functioneel applicatiebeheerder Youforce bij een toonaangevende VVT-zorgorganisatie. Werk samen met diverse gebruikersgroepen om de applicatie optimaal te benutten en initieer verbeteringen. In deze rol ben je cruciaal in het waarborgen van continuïteit en het implementeren van ontwikkelingen. Een unieke kans om bij te dragen aan de toekomst van HR-technologie binnen de organisatie. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een baan waarin je HR-processen naar een hoger niveau brengt en echt impact kunt maken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder Youforce bij De Zellingen ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit en het goed functioneren van Youforce. Je zorgt ervoor dat gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de applicatie door het initiëren van vernieuwingen in nauw contact met de gebruikers. Daarnaast ben je betrokken bij het identificeren, analyseren en oplossen van vraagstukken met betrekking tot de applicatie.

Je werkt nauw samen met verschillende gebruikersgroepen, waaronder medewerkers, leidinggevenden en HR-collega's. Door je in te leven in het perspectief van de gebruikers, bedenk je proactief of samen met hen verbeteringen die je vervolgens implementeert.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Het initiëren en verbeteren van HR-processen.
  • Het implementeren van ontwikkelingen vanuit de leverancier, Visma Raet.
  • Het beheren van autorisaties.

 Komend jaar gaan we de keuze maken met welk HR pakket we doorgaan. Dit kan Youforce zijn of een ander pakket. We zullen een uitgebreide vergelijking doen tussen verschillende opties en jij levert hier vanuit jouw expertise ook een bijdrage aan.

Wie zijn wij

De Zellingen is een in Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigde middelgrote VVT- zorgorganisatie (1100 medewerkers en 400 vrijwilligers). Door onze relatief beperkte omvang zijn onze lijnen heel kort en is iedereen nauw betrokken bij ons primaire proces, namelijk het verlenen van goede zorg aan onze cliënten.

De afdeling HR bestaat uit een aantal onderdelen. Je komt zelf te werken in het HR-administratieteam samen met vijf HR-medewerkers. De andere teams binnen HR zijn HR-advies, Leren en Ontwikkelen, het Plan- en Flexbureau en een arbo-coördinator. De HR administratie wordt hiërarchisch aangestuurd door de coördinator HR-administratie. Je werklocatie is woonzorgcentrum Rijckehove, vlakbij metrostation Capelse Brug in Capelle aan den IJssel.



Gevraagd

Wat breng je mee
Jij bent enthousiast over HR en hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid naar vernieuwingen. Je neemt proactief initiatief richting de gebruikers en je komt samen met hen tot verbeteringen die bijdragen aan werkplezier. Als dienstverlener weet je verwachtingen duidelijk te managen en ben je betrouwbaar in je afspraken. Je bent in staat om helder te communiceren: je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Verder vragen wij het volgende:

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding zoals HRM afgerond.
  • Je kunt goed analyseren en procesmatig denken.
  • Je werkt secuur en georganiseerd.
  • Heb jij al tientallen jaren ervaring of ben je juist een starter? In beide gevallen nodigen wij je uit om te solliciteren.
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij

Wij bieden je een baan waarin je echt het verschil kunt maken en waarbij er veel ruimte is om je te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied. Je krijgt ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling en je werkt samen met enthousiaste HR collega's die er samen met jou iets van willen maken. Verder bieden wij het volgende:

  • Trainingen om je kennis van Youforce bij te spijkeren, mocht dit nodig zijn.
  • Een marktconform salaris volgens FWG-schaal 45, maximaal € 3.944,- op basis van 36 uur. De inschaling is gebaseerd op jouw ervaring en kwalificaties.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding conform CAO, een thuiswerkvergoeding en een flexibele arbeidsvoorwaardenregelen waarin onder andere een fietsregeling en andere interessante arbeidsvoorwaarden zijn ondergebracht.
  • Een contract voor in eerste instantie 7 maanden, met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te bieden bij goed functioneren.

Meer informatie of solliciteren?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team bij De Zellingen! Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. De vacature sluit op 2 juni 2024. Na de sluitingsdatum nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn Veenman, coördinator HR-administratie via het telefoonnummer 06 41608244.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in