+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Castricum.
Laad meer vacatures

Regiebehandelaar | autisme Castricum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van autisme en ontwikkelingsstagnatie als interim regiebehandelaar, waar je jongvolwassenen begeleidt naar zelfstandigheid. Werk samen met een toegewijd multidisciplinair team in een klinische setting, waar elke client een op maat gemaakt behandelplan krijgt. Geniet van de flexibiliteit van werken op zzp-basis, met de mogelijkheid om je eigen uren en dagen te kiezen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je klaar om jongvolwassenen met autisme te begeleiden naar zelfstandigheid? Dan is deze tijdelijke functie iets voor jou. Lees maar!


Jouw nieuwe baan

Als interim regiebehandelaar ben jij cruciaal voor het herstel van de jongvolwassenen op het gebied van ASS en ontwikkelingsstagnatie. Samen met jouw betrokken collega’s nemen jullie de voortgang en samenhang van de zorg onder jullie hoede. Je voert zelfstandig individuele-, systeem- en groepsbehandelingen uit. Bovendien geniet je van netwerken en onderhoud je contacten met collega-behandelaars, verwijzers, samenwerkingspartners en instanties.


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag bij de kliniek Autisme, waar jullie jongvolwassenen met ASS en ontwikkelingsstagnatie verzorgen. Jullie leveren hooggespecialiseerde zorg en behandeling met de nadruk op het bevorderen van zelfstandigheid. Elke cliënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan en verblijft op een unit met een eigen slaapkamer en gedeelde voorzieningen.

Het multidisciplinaire team bestaat uit een psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, IPS-jobcoach, PMT-therapeut en woonbegeleiders. Samen streven jullie naar het bereiken van stabiliteit in het dagelijks leven en ondersteunen we de overgang naar zelfstandig wonen. Jouw collega's kenmerken zich door hun positieve instelling, geduld, gestructureerde aanpak en toewijding aan het werken met mensen met ASS.


Wat breng je mee?

Als behandelaar straal je zelfvertrouwen uit en omarm je de kernwaarden van geduld, respect, enthousiasme, flexibiliteit en proactiviteit. Jouw focus ligt altijd op de cliënt, en je bent vastberaden om hen de beste zorg te bieden. Jouw expertise en passie liggen in de psychiatrie en autisme, waar je kennis van hebt en een sterke affiniteit mee voelt.

Als BIG-geregistreerd behandelaar ben je toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg. Je bent bereid om je in te zetten voor het welzijn van jouw patiënten en je staat open voor nieuwe uitdagingen. Je bent gevaccineerd of staat open voor een vaccinatie tegen Hepatitis B.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een tijdelijke functie van mei tot en met oktober 2024. Je werkt minimaal 20 uur per week, de uren en dagen waarop jij werkt worden in goed overleg met jou besproken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in