+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Castricum.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Castricum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je ervaring in de bouw of wil je hier graag meer over leren? Dan is de rol van Uitvoerder iets voor jou. In deze functie ben je elke dag bezig met verschillende taken om projecten succesvol te maken. Je werkt samen met een team en zorgt altijd voor veiligheid en kwaliteit. Deze baan biedt veel afwisseling en de kans om te groeien. Je komt te werken in een team met enthousiaste mensen. Plus, er zijn goede extra s zoals opleidingsmogelijkheden. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij ervaring binnen de bouw als Uitvoerder of wil jij je kennis en kunde verder ontwikkelen binnen een functie als Uitvoerder, reageer dan direct! 


Organisatie

De cultuur van de organisatie is resultaat gericht, het is een lerende en groeiende organisatie die zich non stop probeert aan te passen. De markt is continu in beweging en voor de organisatie weten ze dat maar al te goed, daarom blijven ze leren en verbeteren zodat ze doormiddel van hen succes factoren zichzelf kunnen onderscheiden. De organisatie zet alles op alles om een duurzame relatie op te bouwen en mooi werk te verwezenlijken. Ze bedienen organisaties die vastgoed bezitten in sectoren zoals wonen, werken, winkelen, zorg en onderwijs. Bij het uitwerken van de plannen denken ze echter altijd aan de wensen en eisen van de klant en eind afnemer. Daarnaast is het een middel grote organisatie die graag blijft groeien met enthousiaste en welwillende medewerkers. 


Functie

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het totale bouw proces op een van de projecten. Hierin is geen dag hetzelfde, je bent dagelijks bezig met logistiek, materieel- en materieel wat ingezet moet worden. Je stuurt bij waar nodig en bent altijd op de hoogte van alle lopende zaken. Je leid het team van project managers, onder aannemers en geeft hierin leiding met een duidelijk beeld over de veiligheid, kwaliteit en project vooruitgang. Je staat altijd open voor ideeën, betrokkenheid en input. Je denkt in mogelijkheden en indien nodig schakel je hulp in om tot het beste resultaat te komen. Binnen je functie als uitvoerder schakel je met de projectleider over de stand van zaken en verwachtingen ten aanzien van de voorgang, kosten en kwaliteit van het werk. 


Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • Een MBO of HBO diploma binnen bouwkunde.
  • Je hebt ervaring binnen de bouwwereld.
  • Je bent resultaat gericht.
  • Hebt ervaring in projectmatige of uitvoerende functies.
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten.
  • Je kan goed samenwerken en feedback goed ontvangen. 
Aanbod

Wij bieden jou een mooie functie met uitdaging en veelzijdigheid bij een organisatie met een vast team en enthousiaste collega's. Een goed salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden


Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar.

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in