+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Coevorden.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider - Coevorden Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Jij vertaalt moeiteloos klantwensen naar plannen, tekeningen, calculaties en werkt deze op papier uit. Het bestellen van materialen is voor jou zo natuurlijk als ademen en je hebt een scherp inzicht in wat de monteurs precies nodig hebben om elk project tot een daverend succes te maken!

Wat ga je doen?
Vandaag ontvouwt zich een nieuw avontuur wanneer de telefoon overgaat. Het is een trouwe klant die een elektrotechnisch project wil bespreken, specifiek het installeren van alle meterkasten in een nieuwbouw appartementencomplex. Direct schiet er een gedetailleerd plan door je hoofd over hoe je dit project tot een succes wil leiden.

Als werkvoorbereider ben jij de stuurman die dit project feilloos leidt. Je schetst de toekomst van het project met nauwkeurige tekeningen waardoor het als het ware uit de grond schiet. Vervolgens breng je het plan tot leven door een gedetailleerde calculatie op te stellen aan de hand van jouw tekeningen. Je plaatst de juiste bestelling voor materialen zodat de monteurs precies weten welke gereedschappen ze moeten gebruiken om het project tot een succes te maken.

Jij bent de regisseur van A tot Z waarbij elk onderdeel precies op zijn plek valt. Je plant met precisie de juiste monteurs met de benodigde onderdelen op de juiste locatie. Zodra een monteur zijn vakwerk heeft voltooid, voert hij uiteraard een keuring uit. Jij bent dan degene die deze keuring rapporteert en nauwkeurig na calculeert zodat ook dit project weer met succes wordt vastgelegd in de boeken. Met een gevoel van voldoening vertrek je aan het einde van de dag naar huis. Je kijkt vol trots terug op een dag waarin je als werkvoorbereider weer een project succesvol hebt geleid.

Over het bedrijf
Bij onze opdrachtgever op kantoor in Coevorden maak je deel uit van een informele organisatie waar het welzijn van iedere medewerker centraal staat. Elke dag streven ze naar werkgeluk met de focus op diverse installatietechnische gebieden. Denk hierbij aan elektra, warmtepompen, airconditioning, cv-installaties, zonnepanelen en zelf dakbedekking. In deze inspirerende omgeving krijg je de kans om bij te dragen aan uiteenlopende projecten om je talenten te ontplooien en dit alles binnen een enthousiast team. Welkom bij een werkplek waar jouw werkgeluk en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staan!



Gevraagd

Dit ben jij

  • Met trots draag jij een mbo-diploma Werktuigbouwkunde of een verwante studie omdat wij geloven dat dit de ideale voedingsbodem voor jouw rol is;
  • Je brengt een bagage aan ervaring mee vanuit soortgelijke functies waardoor je direct operationeel bent en je kennis kan laten bloeien;
  • De fulltime beschikbaarheid is voor jou vanzelfsprekend, elke dag wil je vol overgave jouw passie voor het vak belichamen en een betekenisvolle bijdragen aan ons team leveren.

Dit bieden wij jou

  • Een aantrekkelijke bruto uurloon variërend tussen de 17,47 en 24,65 als erkenning voor de waarde die jij met je kennis en ervaring toevoegt;
  • Een duurzame arbeidsrelatie omdat wij geloven in de kracht van continuïteit en jou willen zien groeien binnen ons team;
  • Een uitdagend avontuur waarin je betrokken wordt bij diverse projecten waar jij als regisseur de glansrol vervult.

Ben jij de persoon die graag de touwtjes in handen heeft bij het regisseren van projecten en deze uitdaging met vastberadenheid omarmt? Zoek niet verder en solliciteer nu via onderstaande knop of neem direct contact op met Fabian!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2124680

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in