+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Coevorden.
Laad meer vacatures

Vakantie- en weekendhulp zorg Etgaarde aanleun in Oosterhesselen (vanaf € 13,78 bruto per uur) Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tangenborgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 6 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,78 p/u

Vacatureomschrijving

Volg jij een opleiding in de zorg? En wil je naast je studie
ervaring opdoen en daarmee een prima salaris verdienen? Wil jij bijdragen aan
een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen? Kom dan in de weekenden en/of
vakanties werken bij Tangenborgh!

Volg jij een zorg-gerelateerde opleiding? Dan kun je bij ons aan de slag in het aanleuncomplex van De Etgaarde in Oosterhesselen. Buiten de vakanties gaat het om een contract van ongeveer 4-6 uur per week. In de vakanties kunnen we een contract aanbieden tussen de 20-24 uur per week. De duur van jouw overeenkomst en het aantal uren per week is in overleg. Naast de vakanties kun je ook in de weekenden bij ons aan de slag. Je bent dan voor een langere periode verzekerd van een bijbaan.

Je werkt verschillende diensten, hoofdzakelijk ochtenddiensten tot ongeveer 11.00/12.00 uur. Het is een pre als je al stage ervaring hebt omdat je zelfstandig werkt. Het is een combinatie van wijkzorg verlenen in het aanleuncomplex en in de wijk rondom De Etgaarde. Als je start met een vakantiebaan, dan start je eerst in het aanleuncomplex. Zodra je bent ingewerkt, kun je ook ingezet worden in de wijk rondom De Etgaarde. Een rijbewijs of auto is niet nodig maar wel mooi meegenomen. Vanuit dit team bieden we ook dagverzorging op 2 dagen in de week. Als vakantie- en weekendhulp zorg zou je daar ook ingezet kunnen worden.

Het team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. We verlenen zorg aan ongeveer 90 klanten, waarvan 70 klanten in de directe zorg (somatisch, psychisch, PG) en 20 klanten waar we preventieve zorg verlenen, veelal door de wijkverpleegkundige. Er komen verschillende verpleegtechnische handelingen voor, ook katherisaties. Als je op route bent geweest pak je de acties die daaruit voortkomen ook zelf op. Er is altijd een ervaren collega in de buurt waarop je kan terugvallen.

Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris op basis van cao vvt (vanaf € 13,78 bruto per uur). Ervaren zorgprofessionals worden je collega’s die jou helpen bij je ontwikkeling. Ook kun je gebruik maken van ons Skillslab en krijg je toegang tot de digitale Tangenborgh academie.

We kunnen ons voorstellen dat je naast alle opdrachten van school en stages geen tijd hebt om een motivatiebrief te schrijven. Heb je interesse? Deel je cv met ons via het sollicitatieformulier en we nemen contact met je op.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in