+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Onderhoudstechnicus bij Intergas Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.252 - € 4.074 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Begin je dag met een kop koffie en een gezamenlijke start met je team. Als onderhoudstechnicus werk je aan het plannen en uitvoeren van onderhoud, het oplossen van storingen en het verbeteren van processen. Je krijgt de kans om bij te dragen aan projecten en het beheer van installaties. Je komt te werken in een bedrijf dat technische apparaten maakt. Ze bieden een leuke baan met goede extra s tijdens feestdagen. Dit is jouw kans om te groeien en te leren in je werk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw werkdag begint met een bak koffie. Samen met je collega's ga je de dagstart in. Hierin bespreken jullie wat er op de planning staat voor vandaag. Je gaat geen uitdaging uit de weg en kan goed je draai vinden in het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen. Als onderhoudstechnicus ben je concreet verantwoordelijk voor: Meedenken in het opstellen van onderhoudsplannen en projecten gebaseerd vakgebied of installatie; Het uitvoeren van gepland onderhoud en het oplossen van technische storingen binnen onze twee productielocaties te Coevorden; Het bijdragen aan continue verbeterprojecten en optimalisatieprocessen rondom bedrijfsmiddelen. Je denkt bijvoorbeeld mee aan preventieve maatregelen en onderhoud voor onze installaties; Het coördineren van externe partijen voor specialistische keuringen en onderhoud; Het zorgdragen voor terrein en gebouwbeheer. Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact!

Wij bieden:

Uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden: * Brutosalaris tussen € 3252,- en €4074,- op basis van een 40-urige werkweek;
* Reiskostenvergoeding a € 0,23 per kilometer (vanaf 10 km);
* Winstdeling;
* Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
* Leuke extraatjes tijdens feestdagen. Geef je carrière een boost. Solliciteer vandaag op deze uitdagende vacature. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Wij vragen:

Als productietechnicus ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor onze productiemiddelen, gebouwen en het terrein. Jij voert onderhoud uit en los storingen op. * MBO4 werk-en denkniveau;
* Je bent aantoonbaar in staat om storingen te kunnen analyseren en voert acties uit om deze in de toekomst te voorkomen;
* Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
* Je hebt affiniteit met besturingstechniek;
* Zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
* Bereidheid om eens in de 6 weken avonddiensten of zaterdagdiensten te draaien. Ben jij de persoon die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Waar ga je werken:

Je gaat aan het werk bij een regionaal bekend productiebedrijf die technische apparaten maakt voor huishoudens. De producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden intern ontwikkeld. Je werkt in een dynamische en stimulerende omgeving, de faciliteiten zijn nieuw en volledig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in