+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitsmedewerker Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m

Vacature in het kort

Zoek jij een baan waar je elke dag het verschil kunt maken door te zorgen voor de beste kwaliteit? Als kwaliteitsmedewerker inspecteer en analyseer je producten, en werk je altijd aan verbetering. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en doorgroeimogelijkheden. In een team dat houdt van samenwerken en continue verbetering, kun je een positieve en uitdagende werksfeer verwachten. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zie jij kwaliteit niet alleen als een eindresultaat, maar als een continu proces? Wij zoeken een gedreven kwaliteitsmedewerker in Coevorden! Bij dit bedrijf maak jij het verschil in een uitdagende 40-urige werkweek. Een dag als medewerker kwaliteit gaat nooit ongemerkt voorbij. Jij inspecteert producten, analyseert resultaten en initieert verbeteracties. Of je nu net binnen bent of de dag bijna afrondt, jij zorgt altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Zie jij jezelf deze uitdaging aangaan? Neem de sprong en solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Bij dit bedrijf krijg jij de kans om je kwaliteiten te laten zien en je verder te ontwikkelen. De functie biedt interessante opleidingsmogelijkheden en doorgroeipotentieel in een stimulerende werkomgeving. Ze waarderen ervaring en belonen dit met passende salarisschalen;
voor deze functie betekent dit een aantrekkelijk salaris van €2600 bruto per maand.

Wij vragen:

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsmedewerker in Coevorden? We zoeken iemand die 40 uur per week beschikbaar is en blinkt uit in nauwkeurigheid en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de producten en diensten. Ben jij: - In staat om zelfstandig te werken? - In het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken:

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsmedewerker in Coevorden? Hier draag je bij aan de missie; efficiëntie en duurzaamheid verbeteren in de olie- en gasindustrie. In het hechte en enthousiaste team houden ze van samenwerken en streven ze naar continue verbetering. De werksfeer? Positief en uitdagend. Kom jij het team versterken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in