+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cruquius.
Laad meer vacatures

Produktie leider evenementen omgeving Cruquius /haarlem Cruquius

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

promotion in motion

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving
Action Events zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO niveau die op zoek is naar een flexibele fulltime baan in de evenementenbranche. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet noodzakelijk. Ben jij enthousiast en heb je affiniteit met virtual reality, games en/of race simulators en lijkt het je leuk om gasten op een event een onvergetelijke ervaring en een leuke dag te bezorgen dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Wij zoeken een fulltime produktie leider met goede sociale eigenschappen.

Gevraagd

Dit ga je doen:
Als produktie leider ben jij verantwoordelijk voor de invulling van de freelance operators op de agenda, het onderhoud van alle materialen in ons magazijn, de voorbereiding van de event kalender dmv contact met de klanten. Als evenementenbegeleider ben je veel op pad. Dit kan zelfstandig zijn of in een team met collega's. Je voelt je er voor verantwoordelijk dat alle materialen tijdig op de locatie zijn en dat alles op tijd en netjes wordt opgebouwd voordat het evenement begint. Tijdens het evenement heb jij de verantwoordelijkheid voor een geslaagd verloop van het evenement. Je begeleidt de gasten bij het spelen, geeft uitleg en enthousiasmeert. Ook het verzorgen van een competitie of bijhouden van high scores hoort tot de werkzaamheden. Na afloop van het evenement zorg je ervoor dat alles weer netjes wordt afgebouwd en ingepakt en rij je terug naar magazijn in de Cruquius.

Aanbod

Je werkomgeving:
Elke dag is anders. Je staat vrijwel elke keer op een andere locatie in Nederland of zelfs in het buitenland. Van persoonskantine tot de meest luxe en bijzondere evenementenlocatie. Met 200+ evenementen per jaar ontmoet je veel nieuwe mensen en samen met een jong team van gemotiveerde collega's ga je iedere dag aan de slag voor een 100% klanttevredenheid. Daarnaast ben je in ons magazijn te vinden voor het onderhoud en de aktie dagen voorbereiding.

Jouw profiel:
Wij zoeken een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Ben jij woonachtig in Haarlem of omstreken en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, handigheid met computers en spelcomputers, geen 9-5 mentaliteit, minimaal rijbewijs B dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod:
Wat bieden wij jou?
– Een leuke fulltime baan in een dynamische werkomgeving waarbij je veel kan leren.
– Marktconform salaris met mogelijkheden voor groei en bonussen.

Jouw reactie:
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een motivatiebrief met CV en een foto van jezelf te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. te sturen. Meer informatie over Action events vind je op

Uren

40 uur
in de evenementen branche werk je veelal in het weekend
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in