+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cruquius.
Laad meer vacatures

Stage inkoop Cruquius

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in uitdagende inkoopvraagstukken en word de rechterhand van onze inkopers tijdens een stage bij Dura Vermeer Infra. Ontwikkel je competenties, zoals creativiteit en ondernemerschap, in een omgeving die draait om jouw welzijn en succes. Geniet van een mooie stagevergoeding, een uitdagende opdracht met veel ruimte voor eigen initiatief, en werk samen met de beste collega's in een ongekend goede werksfeer. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek inkoop bij Dura Vermeer! Solliciteer nu en duik in uitdagende inkoopvraagstukken. Word onderdeel van ons team en laat jouw talenten schitteren!

Dit wordt jouw stage
Als stagiair inkoop word je de rechterhand van onze inkopers. Je wordt betrokken bij de diverse inkoopvraagstukken die spelen ten behoeve van het kunnen realiseren van onze projecten. Je gaat o.a. ervaren wat strategisch inkopen is en hoe zaken in inkoopcontracten worden vastgelegd. De competenties waar je gedurende je stage mee bezig bent om verder te ontwikkelen zijn:

  • Creativiteit
  • Flexibel gedrag
  • Ondernemerschap
  • Plannen en organiseren
  • Samenwerken
  • Zelfontwikkeling

Meer bij Dura Vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier zit je op jouw plek
Je gaat werken bij Dura Vermeer Infra regio Noord West in Cruquius. Dit onderdeel van Dura Vermeer bestaat uit ongeveer 185 medewerkers. Volgende week kan dat meer zijn, want we groeien. Klanten weten inmiddels dat we de capaciteit en expertise in huis hebben om in te spelen op hun wensen. Van klein- tot grootschalige projecten al dan niet in een complexe omgeving. Altijd mooi om na afronding van een project te constateren dat het er netjes bij ligt. We hebben zelfs collega’s die in het weekend met het gezin omrijden om te laten zien wat we met elkaar tot stand hebben gebracht. We zijn trots op het eindresultaat.

Dit breng jij mee

Om succesvol te zijn in je stage bij Dura Vermeer, ben je nieuwsgierig, sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om wanneer nodig een inhoudelijke discussie te voeren met diverse stakeholders. Daarin kan je standvastig zijn en verkies je proactief boven reactief.

Je werkt zelfstandig en als je het even niet weet durf je te vragen. Je bent gewend vanuit een bepaalde structuur te werken maar kan zeker ook flexibel zijn in het uitvoeren. Je vindt het leuk om innovaties en ontwikkelingen op de markt te monitoren, te herkennen en van te leren.

  • Je volgt een hbo- of wo opleiding met een studierichting die aansluit op deze stageplaats, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, logistiek, inkoop, bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie;
  • Je bent op zoek naar een meeloopstage van minimaal 12 weken;
  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om nieuwe dingen (zelfstandig) op te pakken.

Dit bieden wij jou

  • Een mooie stagevergoeding van €650,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en ruimte voor eigen initiatief;
  • De beste collega’s om het vak van te leren. Als familiebedrijf staan we voor elkaar klaar, wat zorgt voor een ongekend goede werksfeer!

Wil jij ook meer uit je stage halen?

Ben je ook nieuwsgierig naar een stage bij Dura Vermeer? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button. Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze Campus recruiter Caroline Albers via 06-81368998/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk! Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in