+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cuijk.

Logistiek Administratief medewerker, Cuijk Cuijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie ben je de schakel tussen verschillende partijen. Je werkt in een team waar iedereen belangrijk is. Je doet veel verschillende dingen, zoals het regelen van bestellingen en contact houden met klanten. Het bedrijf is internationaal en er is altijd iets te doen. Je krijgt meer vrije dagen door iets langer te werken elke dag. Het team is vriendelijk en er is ruimte voor plezier, zoals teamuitjes. Dit is een kans om te werken in een leuke omgeving en veel te leren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een spilfunctie en wil je de schakel zijn voor in- en externe contacten? Ben jij in staat om een goede relatie op te bouwen en hou jij van snel schakelen? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Dit betreft een werving & selectie opdracht, dus je gaat direct op contract bij onze opdrachtgever. Je krijgt een leuke en afwisselende baan in een professioneel en enthousiast team. Je gaat supporttaken verrichten voor de Salesmanagers. Dit betreft een fulltime baan (minimaal 32 uur per week) binnen een dynamische en internationale werkomgeving. Jouw salaris is afhankelijk welke kennis en kunde je meeneemt en is marktconform. Binnen dit bedrijf werken ze iedere dag 15 minuten langer, zodat je op jaarbasis 6,5 extra vrije dagen hebt.

In de rol als Logistiek Administratief medewerker ga je ook Sales en Support taken uitvoeren voor de Salesmanagers. De afdeling bestaat uit 4 medewerkers Sales Support en 9 Salesmanagers. Je krijgt een spilfunctie in het logistieke- en administratieve proces. Je bent verantwoordelijk voor het afwikkelen van de orders die door de Sales Managers worden afgesloten, zowel inkoop- als verkoop gericht. Verder krijg je een coördinerende rol in het organisaren van transport, waar ook het verzorgen van de bijkomende documentenstroom hoort. Ook heb je dagelijks contact met klanten, leveranciers, agenten en transporteurs. Overige werkzaamheden binnen deze functie zijn voorraadbeheer en facturatie.

Om deze baan zelfstandig te kunnen uitvoeren dien je communicatief vaardig, zelfverzekerd en stressbestendig te zijn. Daarnaast ben je flexibel en pas jij in een snel veranderende werkomgeving.

Waar ga je werken?

Samenwerken binnen een enthousiast, hecht en leuk team. Een informele cultuur in een internationale en dynamische werkomgeving. De bedrijfscultuur is open en er heerst een no-nonsense mentaliteit. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezellgheid tijdens borrels en teamweekenden. Dat is werken bij deze opdrachtgever in de Foodsector!

Wat vragen wij?

  • minimaal Mbo+ werk- en denkniveau
  • werkervaring binnen een internationale bedrijfsomgeving
  • werkervaring bijvoorkeur in een logistiek administratieve functie
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (professioneel niveau)
  • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist
  • beheersing van andere talen is een pré

Het betreft een baan voor minimaal 32 uur per week, waarbij de voorkeur uitgaat naar 40 uur per week. Dit betreft dan ook een administratieve functie op het kantoor in Cuijk. Onze opdrachtgever heeft geen eigen productie of magazijn. Deze functie is binnen een platte organisatie met een sterk informeel karakter. Je krijgt uitzicht op een vaste aanstelling en een marktconform salaris.

Heb jij interesse? Dan ontvang ik graag je cv en motivatie per mail via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in