+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Je krijgt je eigen vrachtwagen en vervoert stukgoed, soms zelfs naar België voor plantenleveringen. Werk elke zaterdag, maar krijg een doordeweekse vrije dag. We bieden een informele omgeving met structuur. Geniet van vaste werk, een goed salaris, en reiskostenvergoeding. We helpen je graag aan een langdurige baan met fijne collega's. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Onze klant is een lokaal familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de transportsector. Met een wagenpark van 25+ vrachtwagens zijn ze specialisten in distributie op twee locaties in het land.

Als vrachtwagenchauffeur bij deze opdrachtgever sta jij altijd bovenaan de lijst. Je begint doorgaans in de regio Culemborg, na een inwerktraject krijg je jouw 'eigen' vrachtwagen als je fulltime werkt. Bij dit bedrijf staat 'familie' centraal; je bent nooit een nummer.

Je vervoert stukgoed voor verschillende klanten, inclusief ritten naar tuincentra en soms zelfs naar België voor plantenleveringen. Het is een fulltime baan waarvoor je elke zaterdag beschikbaar moet zijn, maar je krijgt een doordeweekse vrije dag als compensatie.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die we zoeken? Werk in een informele omgeving met structuur. Neem contact via 030 307 6000 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je toekomst begint hier!


Functie eisen
  • Rijbewijs CE
  • Code 95 + bestuurderskaart
  • ADR Basis is een pré. 
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform CAO
  • Vast werk 
  • Salaris tussen de €700 en €900 bruto per week
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in