+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Schoonheidsspecialist/Huidtherapeut Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nagelstudio By Corrina

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

By Corrina, de premium beautysalon in het hart van een levendige stad, zoekt een nieuwe collega. We zijn een team dat kwaliteit en een warme sfeer belangrijk vindt. We groeien en zoeken iemand met passie voor beauty en een positieve instelling. Je kunt bij ons je creativiteit en talent laten zien. We willen samen de beste service bieden en klanten blij maken. Als je een nieuwe stap wilt zetten en deel wilt uitmaken van een fijne werkomgeving, horen we graag van je. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van het dynamische team van By Corrina, dé premium beautysalon gelegen in het bruisende historische hart van Culemborg? Bij ons staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, maar streven we er ook naar om onze klanten te verwelkomen in een warme en huiselijke ambiance, waar ontspanning centraal staat.

Vanwege onze voortdurende groei en ontwikkeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega die niet alleen gepassioneerd is over beauty, maar ook een enthousiaste en proactieve houding heeft. Ben jij degene die we zoeken?

Als zelfstandige professional met een van de volgende diploma's - Transformational Cupping, Schoonheidsspecialist, huidtherapeut - ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team. Maar ook als je andere ideeën hebt, horen we graag van je!

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar jouw talent en creativiteit volledig tot hun recht komen. Samen streven we naar excellente dienstverlening en klanttevredenheid.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij als zzp'er aan de slag en deel uitmaken van een salon die niet alleen streeft naar perfectie, maar ook naar een gezellige en stimulerende werkomgeving? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. voor meer informatie of om je interesse kenbaar te maken. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Uren

20 - 40 uur
Uren in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in