+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.
Laad meer vacatures

Huishoudelijk medewerker - De Isabelle in Culemborg Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.156 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van schoonmaken en wil je anderen helpen? Dan is de baan als huishoudelijk medewerker bij De Isabelle perfect voor jou. Elke dag maak je met jouw werk de leefomgeving van mensen mooier. Je werkt van maandag tot vrijdag, dus in het weekend ben je vrij. Een leuke extra is dat je een eindejaarsuitkering krijgt en 8% vakantiegeld. Je maakt deel uit van een team dat samen het verschil wil maken. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij bekend om je oog voor detail en je passie voor een schone en opgeruimde omgeving? Ben je op zoek naar een baan waarbij je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het welzijn van anderen? Dan is deze vacature van Santé Partners voor huishoudelijk medewerker bij de Isabelle in Culemborg jou op het lijf geschreven!

Huishoudelijk medewerker - De Isabelle in Culemborg
oproepbasis

Jij als huishoudelijk medewerker...
stel je voor: elke ochtend stap je vol energie binnen in een warme en levendige omgeving. Als huishoudelijk medewerker ben jij de tovenaar die de ruimtes verandert tot een oase van netheid en rust. Met een glimlach op je gezicht ga je aan de slag, wetende dat jouw werkzaamheden het verschil maken voor anderen. Of het nu gaat om het verzorgen van de kamers, het creëren van een gastvrije sfeer of het bieden van een helpende hand aan de bewoners, jij bent de held die elke dag het leven van anderen een beetje mooier maakt.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, dus de weekenden ben je lekker vrij. Je werktijden zijn tussen 8.30 uur en 14.00 uur, wat jou het beste uitkomt! Kom bij ons team en laat jouw passie voor schoonmaken stralen!

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €2.156,-- en €2.616,-, FWG 15 (cao VVT).
  • eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • 8% vakantiegeld.
  • reiskostenvergoeding volgens cao VVT
  • pensioenregeling.

Jouw inbreng

  • Je hebt een hart voor de zorg
  • Je bent een aanpakker en houdt ervan als dingen opgeruimd, schoon en netjes zijn
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je hebt affiniteit of ervaring met ouderen met dementie

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Denk jij dat je die vrolijke huishoudelijk medewerker bent die wij zoeken? Reageer dan snel door direct op de knop te klikken. Zodra wij dé collega gevonden hebben zal deze vacature sluiten.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mathilde (06-12000676). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, Adviseur Recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in