+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.
Laad meer vacatures

Orderpicker met EKS truck, CB Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken in een boekenparadijs als orderpicker! Je leert werken met een EKS-truck en wordt een pro in no-time. Je krijgt een fulltime baan met een mooi salaris, dat kan oplopen met toeslagen. Bij deze topwerkgever werk je met een super team en zijn er veel kansen om te groeien. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Plus, je kunt fit blijven door het wandelen in het magazijn. Dit is jouw kans om bij een topwerkgever aan de slag te gaan! Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Werken in een boekenparadijs. Yes! Ga aan de slag als orderpicker met een EKS-truck waarvoor je opgeleid wordt. Binnen no-time ben jij een pro! Je krijgt fulltime urengarantie en je verdient € 13,77 per uur. Met toeslagen kan dit oplopen tot € 19,27 per uur. CB wordt beoordeeld als topwerkgever en een 8+ op werkplezier. WOW! Je werkt met super gezellige collega's samen. Wacht niet langer en solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Verdien minimaal €13,77 per uur
  • In de nacht verdien je € 19,27 per uur
  • Een fulltime baan
  • Reiskostenvergoeding
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Werken bij een topwerkgever
Wie ben jij

Als orderpicker bij CB is het belangrijk dat je in de directe omgeving van Culemborg woont of over eigen vervoer beschikt. Daarnaast:

  • Ben je fulltime beschikbaar in drie ploegen: 06:00-14:30, 14:30-23:00 en 23:00-06:00
  • Wil je snel aan de slag
  • Sta je ervoor open om te leren rijden met een EKS-truck
Wat ga je doen

Als orderpicker bij CB ga jij samen met jouw collega’s verschillende orders aan boeken bij elkaar verzamelen. Zo maak je de bestelling compleet om in te pakken en op te sturen naar de klant. Doordat jij snel en nauwkeurig werkt, heeft de klant zijn bestelling op tijd binnen! Wil jij lekker fit zijn? Tijdens het orderpicken wandel jij van de ene kant van het magazijn naar de andere. Zo maak jij heel wat kilometers. Sta jij ervoor open om orders te picken met EKS-truck? Dan word je hiervoor getraind. Zo kun jij ook lekker met jouw truck door het magazijn rijden en de orders picken!

Waar ga je werken

Als orderpicker bij CB bevind je je in een boekenparadijs. Je krijgt hier een enthousiast en internationaal team om je heen om mee samen te werken. Daarnaast krijg je bij CB een fulltime baan met urengarantie. Yes! Wil je meer uit jezelf halen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden als jij jezelf laat zien. Je werkt bij CB in drie ploegen. Daarnaast kun je opgeleid worden om met een EKS-truck te rijden. Werken bij een topwerkgever!

Sollicitatie

Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan snel voor orderpicker bij CB. Bij vragen mag je ons mailen of bellen of een whatsapp sturen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in