+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Bilt.
Laad meer vacatures

Voorman groenvoorziening De Bilt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Renttek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en zorg je graag voor groen en de omgeving? Dan is de functie van voorman bij ons perfect voor jou. Je werkt aan verschillende projecten, zowel voor gemeenten als bedrijven. Je taken zijn onder andere het onderhouden van groen en het aanleggen van nieuwe dingen. Je gebruikt veel verschillende gereedschappen en machines. Als meewerkend voorman help je je team en zorg je dat alles goed gaat. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wordt jij enthousiast van alles dat met onderhouden en inrichten van de openbare ruimte en buitenruimte te maken heeft? Dan ben je Hoefakker aan het goede adres. Als voorman werk je aan een mix van projecten voor gemeenten en bedrijven. Je bent daarbij bezig met groenvoorziening, aanleg en onderhoudswerken. Je gebruikt hierbij regelmatig diverse machines en gereedschappen zoals een bosmaaier, heggenschaar, kantensteker en kettingzaag. Als meewerkend voorman denk je vooruit, los je eventuele problemen ter plaatse op en motiveer je het team als dat nodig is.

Gevraagd

Ben jij een echt buitenmens en is onderhoud in de buitenruimte zoals in parken, plantsoenen en bedrijfstuinen jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de buitenomgeving er weer netjes bij ligt. Om in deze functie succesvol te zijn, moet je een echte teamplayer zijn. Iemand die vooruit denkt en in staat is om goed te communiceren. Herken jij jezelf hierin en wil je groeien en bloeien binnen een leuk familiebedrijf? Wil jij direct aan de slag bij Renttek? Solliciteer dan direct! Wij nemen snel contact met je op en stellen ons graag voor. Heb je nog vragen over deze vacature? Voor meer informatie bel 0413-428882 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in