+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

QA Officer food Zuid Holland De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Base Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wij zijn voor een opdrachtgever gespecialiseerd in de import en distributie van voedingsmiddelen op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Ze hebben passie voor hoogwaardige producten, duurzaamheid en voedselveiligheid vormt de kern van hun werk. Om deze missie voort te zetten, zijn ze op zoek naar een enthousiaste en ervaren Kwaliteitsmedewerker om ons Quality Assurance (QA) team te versterken. Als Kwaliteitsmedewerker speel je een cruciale rol in het waarborgen van kwaliteit en voedselveiligheid in een dynamische en internationale omgeving. De organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij zult een essentiële schakel zijn in het handhaven van onze hoge normen voor productkwaliteit. Je maakt deel uit van het QHSE-team (Quality Assurance, Health & Safety en Compliance), waar je samenwerkt met 8 gemotiveerde collega's die streven naar voortdurende verbetering en voedselveiligheid.

Wat ga je doen?
· Kwaliteitsvragen en Advies: Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van diverse interne en externe vragen met betrekking tot kwaliteitszaken. Jouw expertise wordt ingezet om oplossingen te bieden en richting te geven.
· Hygiëne en Compliance: Je ondersteunt bij het handhaven van strikte hygiënerichtlijnen en zorgt ervoor dat de processen voldoen aan de geldende nationale en internationale wet- en regelgeving, inclusief kwaliteitsnormen zoals IFS en SKAL.
· Klachtenregistratie: Je beheert het klachtenregistratiesysteem en biedt passend advies om problemen op te lossen en toekomstige kwaliteitsproblemen te voorkomen.
· Monsternames en Communicatie: Je voert monsternames uit voor pesticiden- en microbiologisch onderzoek en communiceert de resultaten zowel intern als extern, waarbij je passend advies geeft.
· Audits en Documentbeheer: Je bereidt audits voor en begeleidt ze wanneer certificerende instanties ons bedrijf beoordelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van procedures, gevarenanalyses, management reviews en andere documenten binnen ons QA-handboek.


Gevraagd

Profiel:
· Een diploma op HBO niveau, bij voorkeur in Levensmiddelentechnologie, Food & Business of een vergelijkbare studierichting.
· Aantoonbare ervaring in kwaliteitsmanagement (QA) binnen de voedingsmiddelenbranche.
· Bij voorkeur ervaring met het beheren van QA-documentatie.
· Grondige kennis van (inter)nationale wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen.
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
· Persoonlijke eigenschappen zoals analytisch denkvermogen, onafhankelijkheid, teamspelerschap, flexibiliteit, stressbestendigheid, helicopterview en pragmatisme.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in