+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productieplanner De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Priva

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jouw toekomstig ecosysteem

Wij zijn een hightechbedrijf dat hardware, software en digitale diensten maakt voor klimaatbeheersing, optimaal (her)gebruik van water en energiebesparing. Dit doen wij in twee sectoren: glastuinbouw, waar wij wereldwijd marktleider zijn en gebouwautomatisering.

Historisch gezien zijn we begonnen als een meet- en regeltechniek-bedrijf. Zonder onze hardware zijn onze software en digitale diensten niets waard. Ons kantoor inclusief magazijn en productielocatie bevindt zich in De Lier in het hart van Het Westland.

De afdeling Fulfillment Operations is een onderdeel van Fulfillment en zorgt voor de beschikbaarheid van artikelen in het magazijn, de materiaal- en productieplanning, de planning van de dagelijkse orderstroom voor het magazijn en productie en het onderhoud van de jaarforecast.

Hoe jij waarde toevoegt

Je verwerkt de orders die binnenkomen. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen tijdig besteld worden om de productieorders tijdig te kunnen starten en op de gewenste datum bij de klant. Daarin ben je in staat om prioriteiten te bepalen en deze prioriteiten ook over te brengen aan je collega's. Hierin werk je samen met onze Sales afdeling, inkoop, maar ook logistiek/export. Samen met de productiecoördinator zorg je ervoor dat de hoeveelheid werk helder is en stem je af of er genoeg capaciteit is om deze orders tijdig te voltooien en houd je onze klanten up to date over de voortgang. Daarnaast verricht je alle daarbij behorende administratieve werkzaamheden.

Wie ben je

Wij zijn op zoek naar een medewerker, die een veelzijdige planningsfunctie ambieert. Je bent administratief goed onderlegd en werkt secuur. Verder lezen wij jouw CV voor de volgende punten:

  • Aantal jaar werkervaring binnen een vergelijkbare rol;
  • Werkervaring in een technische omgeving is een pré;
  • Werkervaring met een ERP Systeem, bij voorkeur Microsoft Dynamics;
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen is een pré.


Wat je krijgt

In cijfers:

  • Een bruto salaris op basis van je ervaring in de range van € 3.000,- en € 4.000,- op basis van 40 uur per week;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk: flexibele uren werken gecombineerd met 30 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer bij te kopen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per gereden kilometer of vergoeding voor daadwerkelijk gemaakte OV-kosten.

Voor je eigen duurzaamheid:

  • Maak gratis en onbeperkt gebruik van onze eigen sportruimte "The Box" op de Priva Campus, met diverse lessen in bijvoorbeeld CrossFit, Pilates en Spinning;
  • Deelname aan de pensioenregeling van Priva;
  • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Priva Academy.

Onze waarden

Het is de missie van Priva om een optimale omgeving te creëren waar mensen kunnen werken, groeien en ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw en gebouwautomatisering. Onze ambitie is om bekend te staan als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor sustainable urban deltas. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen en bijdragen aan een aantal van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Onze cultuur is opgebouwd rond onze kernwaarden; Sustainability, Innovation, Make It Happen en Human. In ons laatste werkgelegenheidsonderzoek beschreven onze collega's onze cultuur vooral als: open, ambitieus, innovatief, vriendelijk, betrokken, informeel, flexibel en nuchter. We willen een dynamische, snelle, platte en informele organisatie zijn, waar onze collega's de ruimte krijgen om te groeien en te ontwikkelen.

Wij geloven dat, om succesvol te zijn, het belangrijk is om mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en culturen te betrekken. Elke dag bouwen we verder aan onze open cultuur met mensen die gedreven zijn om onze visie in realiteit om te zetten, ongeacht van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waar ze in geloven.

Solliciteren

Overtuigd? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn nieuwsgierig om je te leren kennen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in