+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Lier.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker AGF, Westland, fulltime De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van praten en helpen van mensen? In deze functie werk je met klanten en zoek je ook naar nieuwe klanten. Je komt te werken bij een bedrijf dat groente en fruit verkoopt. Het werk is druk en verandert snel, maar dat vind je leuk. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar werkt ook veel samen met je team. Samen zorgen jullie dat alles goed loopt. Dit bedrijf is eerlijk en houdt van doorpakken. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Met jouw vlotte babbel weet jij iedere dag de klanten op de juiste manier van dienst te zijn. Naast het helpen van bestaande klanten heb jij ook een neus voor kansen en benader je potentiële klanten. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat groente en fruit importeert en exporteert.
De commerciële afdeling is dynamisch en soms hectisch, maar jij kan snel schakelen en ziet dit juist als een mooie uitdaging. Verkopen en handelen zit in je bloed. Dit Westlandse bedrijf is recht door zee en houdt van aanpakken. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 65 medewerkers.

Wat ga jij doen?
Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dagelijks ben je bezig om bestaande klanten optimaal te bedienen en nieuwe klanten binnen te halen. Je signaleert kansen in de markt en onderneemt weloverwogen stappen om deze kansen aan te grijpen. Je bent betrokken bij het hele verkoopproces, van het aannemen van een order tot aftersales.
In deze functie krijg je veel vrijheid en neem je zelfstandig beslissingen. Uiteraard ga je niet alles alleen doen, maar werk je iedere dag nauw samen met jouw commerciële team om doelen te bereiken. Daar waar je collega’s hulp nodig hebben, spring je als vanzelf bij.

Gevraagd

Wie ben jij?
Jij bent samen met jouw team het aanspreekpunt voor klanten. Het is daarom belangrijk dat communicatie één van jouw kwaliteiten is. Jij bent oplossingsgericht en weet de klant tevreden te stellen. Daarnaast neem je graag initiatief en help je jouw collega’s. Jouw collega’s zijn direct en weten van aanpakken. Het is prettig als jij je hierin kan vinden. Tot slot houd jij van vrijheid en verantwoordelijkheid, want deze krijg je bij dit bedrijf.

Functie eisen
  • De Nederlandse en Engelse taal heb jij onder de knie
  • Je bent commercieel, maar wel altijd klantgericht
Beheers jij ook de Duitse taal? Dat is mooi, want één van de grootste afzetmarkten is Duitsland.

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
Een informele en open werkomgeving binnen een familiebedrijf waar er genoeg ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het bedrijf heeft voldoende doorgroeimogelijkheden en is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Tot slot zijn er gezellige bedrijfsuitjes met het team.
  • Werktijd: ma-vr van 07.00 tot 16.30/17.00
  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • Eén vrije middag in de 2 weken (indien het werk dit toelaat)
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Wekelijks een groente- en fruitkist mee naar huis
Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
❗❗❗* Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature. *
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in