+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Grondwerker De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een echte doener met een passie voor grondwerk? Zoek je een baan waarbij geen dag hetzelfde is en waar je jouw talenten volop kunt benutten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Als Grondwerker bij ons bedrijf in Amsterdam krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team en een belangrijke rol te spelen in het verhelpen van gebreken aan rioleringssystemen. Lees snel verder om te ontdekken of jij het talent bent dat we zoeken!


Organisatie

Wij staan bekend als marktleider. In de afgelopen 49 jaar hebben zij natuurlijk veel kennis en ervaring opgedaan. Daar zijn zij trots op, maar onze blik blijft op de toekomst gericht. Zij blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om de klanten optimale service te bieden. Als Servicemonteur Storingen heb je een afwisselende, technische functie. Je verhelpt zelfstandig verstoppingen in de riolering. Iedere werkdag is anders en en biedt nieuwe uitdagingen!


Functie

Als Grondwerker begin je je dag om 08.00 uur met een volledig ingerichte bus bij je eerste klant, waarschijnlijk direct bij jou om de hoek. De collega’s van de planning hebben een uitdagende planning in je pda gezet, waarbij je zelf de vrijheid hebt de meest efficiënte route te maken. Dit wil je ook, want het bovenste stuk van je salaris bepaal je zelf met de hoeveelheid werk die je verzet!

De interne opleiding was leuk, maar pittig. Daar heb je de basisvaardigheden van het ontstoppen geleerd. Nu wordt het tijd je creativiteit en doorzettingsvermogen op de proef te stellen. Het werk lijkt makkelijk, maar als het niet gaat zoals je denkt wordt het een mooie uitdaging. Als het toch een keertje niet lukt is er altijd een van de twintig collega servicemonteurs in de buurt en los je het alsnog samen op...

Uiteindelijk ga je altijd weer naar huis met een voldaan en tevreden gevoel. Je hebt vele klanten uit de penarie geholpen en ook nog eens een hele dikke boterham verdiend!


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Amsterdam
  • Ervaring in grondwerk en riolering is een pré
  • In het bezit van rijbewijs B
Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast bieden wij:

  • Zeer goed salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volledig ingerichte bus van de zaak
  • Interne trainingen en opleidingsmogelijkheden
Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in