+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Bedrijfsbureau De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Green Resource Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Green Resource Group

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij VersAlert, de versgroothandel van Nederland, zoeken we een Medewerker Bedrijfsbureau. In deze functie ben je heel belangrijk voor het proces van goederen ontvangen en leveren. Je doet veel verschillende dingen, zoals goederen inboeken, afwijkingen oplossen en klanten helpen met retouren. Je werkt zelfstandig en in een leuk team. We bieden een baan waarin je veel kunt leren en jezelf kunt laten zien. Ook zijn er goede extra s die het werken bij ons nog leuker maken. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

VersAlert is dé versgroothandel van Nederland. VersAlert is de supporter van versspecialisten en heeft alles in huis om slagerijen, groentespeciaalzaken, traiteurs, cateraars en delicatessewinkels te voorzien van een uniek en uitgebreid versassortiment. De klant wordt daarbij van A tot Z bedient en er wordt actief meegedacht over trends in de markt en de passende seizoen acties.


Functieomschrijving

Als Medewerker Bedrijfsbureau ben je de sleutelfiguur in het proces van ontvangst tot levering van goederen. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van het nauwkeurig inboeken van ontvangen goederen tot het bestellen van dagverse producten. Jij gaat je bezighouden met onder andere het zorgvuldig inboeken van ontvangen goederen in ons systeem en het controleren van de juistheid en volledigheid van ontvangsten volgens vastgestelde procedures. Je bent ook verantwoordelijk voor het identificeren en onderzoeken van afwijkingen in voorraden en het nemen van passende maatregelen om deze op te lossen. Bovendien communiceer je afwijkingen en bevindingen aan relevante belanghebbenden, zoals het management en de inkoopafdeling.

Als Medewerker Bedrijfsbureau ben je ook betrokken bij het verwerken en beoordelen van retouren van klanten, waarbij je de staat van geretourneerde goederen beoordeelt en crediteert volgens geldende procedures. Je onderhoudt nauw contact met klanten en interne afdelingen om retouren efficiënt af te handelen. Daarnaast speel je een cruciale rol in het signaleren van afwijkingen op leveringen, zoals ontbrekende of beschadigde goederen, en neem je contact op met leveranciers om problemen op te lossen.

Als laatst ga je je bezighouden met het correct verwerken van emballage van ontvangen goederen, inclusief registratie en administratieve afhandeling, en het verwerken van actiekortingen voor klanten volgens vastgestelde procedures en richtlijnen. In het geval van afwezigheid van het Hoofd Bedrijfsbureau neem je ook de verantwoordelijkheid voor het bestellen van dagverse producten zoals vlees, kip, groenten en maaltijden.


Wij bieden
  • Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische onderneming met voldoende mogelijkheden om jezelf te bewijzen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Maximale ondersteuning waar jij dit nodig hebt;
  • Een informele werksfeer;
  • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
Wij vragen
  • Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke administratieve of ondersteunende rol is een pré;
  • Grondige kennis van administratieve procedures, systemen en kennis van het Microsoft office pakket;
  • Je bent communicatief sterk, probleemoplossend en werkt nauwkeurig;
  • Je kan goed binnen een team werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in