+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Magento Developer E-commerce Oplossingen Medior De Mortel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Magento Developer werk je aan het bouwen van online winkels met Magento, HTML/CSS en JavaScript. Je maakt deel uit van een team met Front- en Backend Developers. Samen werken jullie aan verschillende projecten voor klanten en zorgen voor hun succes online. Je werkt in korte periodes met veel verschillende taken, wat het werk interessant maakt. Je krijgt de kans om te groeien en te leren, net als de organisatie zelf die steeds groter wordt. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als Magento Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van hoogwaardige e-commerce oplossingen met Magento als basis, aangevuld met technologieën als HTML/CSS, en JavaScript. Dit doe je in een gemixt development team van Front- en Dackend Developers binnen de Agile werkomgeving, volgens het Scrum-principe. 

Je gaat hier als Magento Developer samen met de andere 9 enthousiaste Developers een actieve bijdragen leveren aan de doorontwikkeling van uiteenlopende projecten voor diverse klanten, waarbij je direct impact maakt op hun online succes. Deze variëren van 16 tot 130 uur over een periode van vier weken durende sprints. Kortom, veel afwisseling dus! 

Hiernaast krijg je als Magento Developer hier de kans om je te blijven door ontwikkelen. Dit geldt ook voor de organisatie zelf. Ze zetten volledig in op groei en krijgen steeds grotere klanten.    



Gevraagd

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Magento Developer; 
  • Uitgebreide kennis van Magento, HTML/CSS, JavaScript;  
  • Ervaring met Vue.js is een pre. 


Aanbod

  • Een salaris tot €4.600 op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Flexibele werktijden; 
  • Mogelijkheid tot thuiswerken; 
  • Pensioenregeling; 
  • Laptop en andere benodigdheden van de zaak; 
  • Hecht team binnen een innovatief bedrijf; 
  • Kwartaal overleggen met leuke uitjes en teambuilding activiteiten. 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, met een vestiging in De Mortel en in Hoorn, is 18 jaar geleden opgericht en heeft zich sindsdien volledig toegelegd op het creëren van Magento webshops en e-commerce oplossingen. Onder zich hebben ze 20 vaste klanten en daarnaast werken ze aan verschillende losse projecten. Opdrachtgevers kloppen hier aan met oneindig veel uiteenlopende wensen en vragen die deze organisatie meteen omzet in oplossingen en online succes. Ze hebben een sterke focus op een breed scala aan zowel B2B als B2C klanten, waar ze een goede reputatie hebben opgebouwd voor hun kwalitatieve dienstverlening. Recent hebben ze een andere organisatie overgenomen, dit stelt ze in staat om de service van de succesformule nog verder uit te bereiden. Binnen deze organisatie worden hun medewerkers zeer gewaardeerd. Ze creëren een werkomgeving waarin fouten gemaakt mogen worden, en waar uit elke ervaring geleerd wordt. Dit is ook wel terug te zien in het feit dat er nauwelijks personeelsverloop is, dat benadrukt de kracht van hun hechte team. Binnen deze gezellige organisatie zijn er ook genoeg leuke uitjes. Zo hebben ze kwartaal-overleggen met beide locaties en met de kerst zijn ze dit jaar met ze alle naar Utrecht geweest. Het kantoor is ruim opgezet. Er is voldoende parkeergelegenheid, en met het OV is het ook goed te bereiken. Buiten is er een overkapping en een stukje kantoortuin. In de zomer wordt daar gezellig gebarbecued. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in