+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dedemsvaart.

Assistent Begeleider DEDEMSVAART Dedemsvaart

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JijZorgt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen met een lichte verstandelijke beperking om zelfstandig te blijven. Samen met hen maak je knuffels, sieraden en meer. Ook help je in een cateringbedrijf. Het werk is elke dag anders. Je werkt soms vroeg en soms laat, ook in het weekend. Je team bestaat uit ongeveer 6 mensen. Dit werk is belangrijk en je krijgt de kans om lang te blijven. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Hé ondernemende en creatieve Begeleider (niveau 2 of niveau 3! Onze opdrachtgever zoekt een Begeleider die graag aan de slag gaat met de doelgroep licht verstandelijke beperking. Je komt te werken op een prachtige locatie waar 15 cliënten wonen en je bent in staat om flexibel te werken met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent degene die de cliënt ondersteunt zodat hij de regie over zijn eigen leven kan houden. De opdrachtgever biedt je een jaarcontract aan die verlengd kan worden met onbepaalde tijd.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?
Je komt te werken op een locatie in Dedemsvaart, een prachtig pand waar 15 volwassen cliënten wonen. Er is dagbesteding aanwezig op de locatie, de werkzaamheden zijn afwisselend en sluiten aan bij de behoeften van de cliënt. Er worden o.a. knuffels gemaakt, accessoires, sieraden en kaarsen voor de verkoop in een winkeltje binnen het pand. Ook is er een cateringbedrijf waar de cliënten hard aan meewerken. Zo wordt er een brunch georganiseerd of worden er hapjesplanken gemaakt.

Er wordt 24-uurs zorg geboden, je bent dus bereid om onregelmatig te werken zowel door de weeks als in de weekenden. De werktijden zijn van 7.00u – 16.00u of van 16.00u – 21.00u. Je werkt samen met ongeveer 6 andere collega’s.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ondernemende begeleider en maakt makkelijk contact, ook kun je in korte tijd echt een vertrouwensband opbouwen, daarnaast ben je heel duidelijk en structureel. Je hebt een coachende houding, ondersteunt de Persoonlijk Begeleider en volgt het zorgplan op die je vertaalt naar concrete activiteiten, het is dus handig dat je creatief bent. Uiteraard wordt je zelf ook goed begeleid en worden er scholingen aangeboden zodat je altijd de beste kwaliteit van zorg kunt leveren.
  • Je hebt een relevante opleiding als Begeleider afgerond op MBO 2 of 3;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor alle dagdiensten en avonddiensten, ook in het weekend;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep licht verstandelijke beperking;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, een auto is een pré.


Aanbod

Wat bieden wij aan jou?
  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 30 of 35);
  • Een jaarcontract rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst, wanneer dit wederzijds goed bevalt wordt dit verlengd met onbepaalde tijd;
  • Uren zijn in overleg bespreekbaar, minimaal 24 uur;
  • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, vakantiedagen, eindejaarsuitkering.
Hoe werkt de sollicitatieprocedure?
Wij ontvangen graag een CV van jou met het liefst een korte motivatie. Wij nemen dan contact met je op om eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens beoordelen we of je een geschikte kandidaat bent voor de locatie en zullen wij jou voorstellen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Is de locatie geïnteresseerd? Dan mag je kennismaken bij de locatie en wordt er een meeloopdienst ingepland om te kijken of dit van beide kanten bevalt. Aangenomen? Dan ga je meteen starten met je nieuwe uitdaging en wensen wij jou veel succes!

Heb je toch nog wat vragen? Je mag ons altijd bellen op 0528-314014 of je kunt een mailtje sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Uren

24 - 32 uur
In overleg bespreekbaar

Salaris

FWG 35
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in