+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delfgauw.

Verzekeringsadviseur / Risicoanalist bedrijven 32-40 uur per week te Delfgauw Delfgauw

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Emerald Financiële Diensten

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wegens uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een:

Verzekeringsadviseur / Risicoanalist bedrijven


Een uitdagende functie voor een professionele en energieke adviseur bedrijven bij een kleine succesvolle financieel dienstverlener. Je werkt in een fijn team waarin je mee gaat bouwen aan de verdere groei van onze bedrijfsadvies activiteiten.

Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van een groep van 10 collega’s die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening. Wij houden ons bezig met advies onder andere omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Onze organisatie bestaat 16 jaar en we zijn groeiend. We gaan steeds meer klantrelaties aan met zowel bedrijven als particulieren, wat meer werk met zich meebrengt, en daarom zoeken we jou!
Je wordt verantwoordelijk voor een portefeuille met diverse MKB-relaties in de regio Zuid-Holland. Samen met de directeur/ eigenaar bedien je deze portefeuille optimaal. Je bewaakt voor onze MKB- relaties de bedrijfscontinuïteit van hun onderneming en richt je daarbij op bedrijfsrisico’s, personeelsrisico’s en ondernemersrisico’s. Je treedt voor onze relaties op als een ervaren gesprekspartner met de juiste expertise van preventiemaatregelen voor de risico’s die ze lopen. Je zorgt er voor dat je een goed beeld hebt van de financiële situatie en de (toekomst) plannen, helpt hun bij het maken van keuzes en verzorgt trajecten die naar tevredenheid zijn van de klant. In de administratieve handelingen wordt je ondersteund door een collega.

Wie zoeken wij?
Een energieke, professionele collega die denkt vanuit bedrijfsrisico’s en precies weet wat er bij klanten speelt. Die optreedt als ervaren gesprekspartner met de juiste expertise, goed in staat is om samen met de klant uit te zoeken waar die behoefte aan heeft en complexe vraagstukken voor de klant begrijpelijk kan maken. Een zorgvuldige begeleiding van trajecten is voor jou vanzelfsprekend. Je hecht veel waarde aan tevreden klanten en hebt minstens een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend heb je vakgerichte opleidingen als WFT basis, WFT Schade Zakelijk op zak en zijn deze diploma’s up to date! Je bent een pro actieve persoonlijkheid die helder en duidelijk communiceert en afspraken nakomt. Verder heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?
Je komt te werken in een leuk team van collega's die variëren in de leeftijd van 21 tot 55 jaar. Nieuwe collega's worden snel opgenomen in de groep en vinden snel een plek binnen het team. Ons kantoor is ruim van opzet met veel ramen en lichtinval. In de zomer is er adequate koeling en bescherming tegen de zon zodat je een fijne werkplek hebt.
Je ontvangt van ons onder andere een passend salaris, 25 vakantiedagen, een vergoeding voor een oudedagsvoorziening, groeimogelijkheden, auto van de zaak en de ruimte om in overleg met je collega’s zelf je werktijden te bepalen.



Gevraagd

Locatie
Delfgauw

Interesse?
Solliciteer rechtstreeks via Susanne Peters
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in