+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

BBL Leerling Monteur Midden- en Laagspanning Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacatureomschrijving

Zet jij jezelf AAN tot nieuwe energie!? Start je carriиre als Leerling Monteur midden-en laagspanning in de elektrotechniek. Werken en leren met direct een mooi salaris!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn wij per september 2021 op zoek naar leerling monteurs. Wat ga je doen? Je leert het beste door te doen! Als leerling monteur ga je uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het veilig installeren, onderhouden en inspecteren van midden- en laagspanningsinstallaties bij commerciлle klanten. Dit alles natuurlijk onder deskundige begeleiding! Je werkt mee aan de complete keten van aanleg tot oplevering van de projecten. Je hebt veelvuldig contact met klanten en collega’s en de werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, dat betekend dat je flexibel moet zijn en reizen geen probleem vindt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling op theoretisch en praktisch gebied. Je bent dan ook leergierig en bereid cursussen en trainingen te volgen, zoals VCA Basis en de BEI.



Gevraagd

Functie-eisen

• Je hebt een VMBO diploma in de technische richting, bij voorkeur elektrotechniek of energietechniek; • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; • Je bent bereid in de toekomst om in de wachtdiensten te werken; • Je kunt een VOG overleggen; • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur beschik je over eigen vervoer. Na het lezen van jouw cv en motivatie zullen wij contact met je opnemen. Bij geschiktheid en na een kennismakingsgesprek stellen we je voor aan onze opdrachtgever. Is iedereen na de volledige sollicitatieprocedure nog steeds enthousiast, dan ligt er een mooie carriиre in de techniek voor jou in het verschiet! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem voor meer info contact op met Dennis de Graef 071-5131663 Ben je meteen enthousiast? Stuur dan direct je cv en motivatie naar Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

leer -werkovereenkomst



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Joulz: totaalaanbieder van energie-infrastructuren. Meetdiensten, energie infra, laadoplossingen, zonne-energie en energieopsla

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in