+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Finance Administration Multinational - Accounts Payable & Receivable Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Finance, de brede rol van financiële administratie is jouw vak, je bent allround en verantwoordelijk voor zowel Accounts Payable als Accounts Receivable werkzaamheden. Engels is de voertaal. Je werkt samen met collega’s van verschillende nationaliteiten. Met een klein team van circa 5 collega’s vorm je de finance afdeling. Ieder heeft z’n eigen verantwoordelijkheden, maar kan eenvoudig werkzaamheden van finance collega’s overnemen. Het werktempo ligt hoog en de omgeving is dynamisch. Je werkt samen met de senior Traders en Commerciële Assistenten. Het takenpakket is veelzijdig en omvat de gehele Crediteuren & Debiteuren Administratie, waaronder: het boeken van facturen, codering inkoopfacturen, het klaarzetten en verrichten van betalingen, meewerken aan de maand- en jaarafsluitingen en als back-up fungeren voor reporting, samen met jouw collega’s Finance ben je ook verantwoordelijk voor collecting van uitstaande bedragen. Daarnaast voer je ook overige werkzaamheden uit op de Finance afdeling en denkt mee over procesverbeteringen. De organisatie is succesvol en zeker ook veranderingsgezind & ambitieus te noemen. Hierdoor kan zij je verschillende groeimogelijkheden bieden.
 

Gevraagd

Een correcte finance, financiële administratie voeren binnen gestelde deadlines is jouw doel! Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een finance positie; Accounts payable & receivable, crediteuren & debiteuren administratie. Engels spreek je uitstekend aangezien de voertaal binnen de organisatie Engels is! Mocht je geen (goede) kennis van de Nederlandse taal hebben, verzoeken wij je ook om te reageren! Je bent accuraat, cijfermatig sterk, enthousiast en zeker ook collegiaal. Ervaar je een uitdagende werkdruk als plezierig, reageer snel!
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Medewerker financiële administratie debiteuren & crediteuren start je in een vaste baan in een klein, gedreven hecht internationaal team onder de vleugels van een multinational. Een dag per twee weken vrij (een 36-urige werkweek). Je kunt echt op jouw collega’s bouwen; zij werken volgens afspraak is afspraak, zijn vriendelijk, collegiaal en hulpvaardig. Er wordt een interessant salaris van ca. € 2.500,-  bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden die je van een multinational mag verwachten. Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

De cultuur van deze multinational laat zich omschrijven als nuchter, gepassioneerd, loyaal, gedreven en resultaatgericht. Onze opdrachtgever is een kleine business unit van een gerenommeerde,  beursgenoteerde handelsorganisatie, gespecialiseerd in Food (FMCG - vlees). Vanuit Delft werk je samen met collega’s in een gedreven internationaal team van verschillende nationaliteiten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in