+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Kwaliteitsadviseur Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.334 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Ontdek de kansen en uitdagingen als Kwaliteitsadviseur bij Univé Het Groene Hart.


Wie ben jij
Jij bent een gedreven professional met een scherp oog voor kwaliteit en procesoptimalisatie. Met jouw HBO werk- en denkniveau en grondige kennis van het vakgebied kwaliteitsmanagement en relevante wet- en regelgeving, ben jij klaar om de rol van Kwaliteitsadviseur op je te nemen. Je beschikt over de benodigde Wft diploma's, waaronder Basis, Particulier, Zakelijk, Inkomen en Vermogen, of je bent bereid deze te behalen, en hebt aantoonbare ervaring met het opstellen en uitvoeren van kwaliteitsbeleid binnen de verzekeringsbranche. Je bent analytisch sterk, klantgericht en proactief.

Wat zijn je werkzaamheden?
  • Als Kwaliteitsadviseur definieer je, in afstemming met leidinggevenden en Risk & Compliance KPI's voor prestatiebeoordeling en stemt deze af.
  • Je voert controles uit en coördineert deze volgens vastgestelde procesafspraken en richtlijnen.
  • Je stelt kwaliteitsplannen op en stemt deze af met relevante afdelingen zoals compliance en risicomanagement.
  • Je legt processen in de eerste lijn vast, beheert deze en monitort ze, inclusief het toetsen van beheersmaatregelen.
  • Je signaleert knelpunten binnen processen en optimaliseert ze, inclusief bijdragen aan de uitvoering en implementatie van verbeteringen.
  • Je beheert kwaliteitsdocumentatie en neemt deel aan projecten en verbetertrajecten.
Wat ga je doen
Als kwaliteitsadviseur ondersteun je de lijn, je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uit te voeren beleid. Je draagt bij door het uitvoeren van controles, het delen van bevindingen en het bedenken van verbeteringen. Je stelt het kwaliteitsbeleid op, definieert KPI's en voert kwaliteitscontroles uit. Je legt processen vast, beheert en bewaakt ze in de eerste lijn, waarbij je samenwerkt met verschillende afdelingen binnen de organisatie, waaronder teammanagers en Risk & Compliance. Daarnaast draag je bij aan het realiseren en optimaliseren van processen door knelpunten te signaleren en verbetervoorstellen te doen.
 

Wat wij bieden
  • Een uitdagende werkomgeving waarin jouw talent wordt gewaardeerd.
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
  • Ruimte voor het organiseren van lokale evenementen en bijdragen aan ledenzaken.
  • Een salaris van max. €4.334,- bruto per maand (afhankelijk van je ervaring).
  • 38 vrije dagen per jaar op fulltime basis (en de mogelijkheid om een deel hiervan te verkopen).
  • Je ontvangt een 13e maand. Een vergoeding van een deel van de ziektekostenpremie.
  • Zelfontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt daarom van ons jaarlijks een duurzaam inzetbaarheidsbudget en toegang tot meer dan 120 trainingen via GoodHabitz zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
  • Je ontvangt uiteraard korting op je verzekeringen die je bij Univé afsluit.
Wie wij zijn
Univé onderscheidt zich door haar mensen, resultaten, geschiedenis, cultuur, ontstaansgeschiedenis en betrokkenheid. Wij geloven in samenwerking, zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en ondersteunen sport. Onze klantgerichtheid wordt beloond met een 9. Wij zijn toegewijd aan het voorkomen van risico's, het beperken van de gevolgen en verzekeren alleen wanneer nodig.

Coöperatie Univé bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, diverse ondersteunende afdelingen en acht Regionale Univé's. Hierdoor zijn we zowel landelijk als lokaal altijd dicht bij onze klanten. Bij Univé werken we voortdurend samen aan nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen, alles met het oog op onze klanten. Dat is waar Univé voor staat. Wil jij ons team komen versterken?

Univé Het Groene Hart is een van de acht Regionale Univé's, met een werkgebied dat zich uitstrekt over Zuid-Holland en een deel van Utrecht. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd een Univé-adviseur in de buurt, zowel fysiek in een van onze acht advieswinkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Onze particuliere en zakelijke adviseurs worden ondersteund door ongeveer 100 collega's op het hoofdkantoor in Delft, werkzaam op het gebied van financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Overige informatie
Ben jij klaar voor deze uitdagende rol waarin je een cruciale bijdrage levert aan onze kwaliteitsdoelstellingen? Ben jij de Kwaliteitsadviseur die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons ambitieuze team! Neem voor meer informatie contact op met Karin van Geest per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel haar op 06-19031736

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.

We zoeken naar mensen die perfect bij ons passen, daarom houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten van uitzendbureaus en/of werving & selectiebureaus.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in