+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Kraanauto Chauffeur Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.623 - € 3.191 p/m

Vacature in het kort

Altijd al gedroomd van rijden in een vrachtwagen en genieten van afwisselend werk? We zoeken een vrachtwagenchauffeur die ondergrondse containers leegt. Je werkt samen met klanten en zorgt dat alles veilig gebeurt. Ook is er een kans om je rijbewijs uit te breiden. Het is een baan met vaste tijden, dus je weet wanneer je werkt. Als je van rijden houdt en graag klanten helpt, is dit de perfecte baan voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur? Lees dan snel verder!


Heb je altijd al de ambitie gehad om achter het stuur van een vrachtwagen te kruipen, maar zoek je ook naar een baan met vaste werktijden? Geniet je van het rijden naar verschillende locaties en de variatie die bij deze functie hoort? Dit is jouw kans! En als kers op de taart bieden wij zelfs de mogelijkheid om je CE-rijbewijs te behalen.

Droom je ervan de bestuurder te zijn van een ondergrondse containerwagen? Of je nu al ervaring hebt in deze sector of jezelf wilt ontwikkelen, deze vacature is perfect voor jou!

Je belangrijkste taak is het legen van ondergrondse containers bij mensen die betrokken zijn bij bouw- of verbouwprojecten. In nauwe samenwerking met klanten plaats je de containers op de daarvoor bestemde locaties, waarbij je altijd aandacht hebt voor ander verkeer om de veiligheid te waarborgen. Na het vullen van de containers keer je terug, spant er een net overheen en neemt ze mee.

Klantgerichtheid is essentieel in deze rol, evenals uitstekende communicatieve vaardigheden. Je denkt actief mee met klanten en streeft naar een vlekkeloze dienstverlening.



Gevraagd

  • Ervaring met kraansystemen op vrachtauto's is een pre;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs C en de code 95;
  • In het bezit van een E rijbewijs is een grote pre;
  • De mogelijkheid om op zaterdagen te werken.


Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris tussen €2623 en €3191 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Je bent 's avonds thuis;
  • De mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij de werkgever!
  • Nette wagens waar je met trots achter het stuur kruipt.


Bedrijfsomschrijving

Als chauffeur van de kraanauto bij dit bedrijf ben je de trotse bestuurder van onze moderne witte vrachtwagens met kraan. Je geniet van de diversiteit in je taken, waarbij je verschillende routes aflegt en diverse klanten bezoekt. Dit varieert van grote fabrieken en bouwlocaties tot overheidsinstellingen, woonwijken en binnensteden. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het besturen en bedienen van onze kraanauto's, die worden ingezet voor het ophalen en transporteren van verschillende soorten afval naar voornamelijk onze eigen inzamellocaties. In samenspraak met de planning wordt de meest efficiënte route bepaald, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkeuren, maar waar ook een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in