+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Accountmanager Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werfplaats

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Stel je een carrière voor waarin jouw verkoopvaardigheden bijdragen aan technologische doorbraken wereldwijd. Bij JIACO Instruments zoeken we een gepassioneerde accountmanager om ons vooruit te helpen in de hightechsector. In deze rol beheer je topklantrelaties, identificeer je groeikansen en draag je bij aan significante marktgroei. Werkend in een gedecentraliseerd team, geniet je van flexibele werktijden, de vrijheid om je dag zelf in te delen, en de mogelijkheid tot internationale reizen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Stel je een carrière voor waarin jouw verkoopvaardigheden rechtstreeks bijdragen aan technologische doorbraken over de hele wereld. Dat is wat we bieden bij JIACO Instruments. JIACO Instruments zoekt niet zomaar een accountmanager, maar een pionier, iemand die gepassioneerd is om de uitdagingen van de hightechsector te begrijpen en aan te pakken. Als je gemotiveerd bent in het creëren en onderhouden van langdurige klantrelaties en het stimuleren van significante marktgroei, laten we dan samen deze reis beginnen.

 

Functieomschrijving
In jouw rol bij JIACO Instruments stap je in veel meer dan een typische accountmanagerfunctie: je wordt een sleutelkracht die ons bedrijf vooruit stuwt. Stel jezelf voor aan het roer, waarbij je relaties beheert met topklanten binnen de halfgeleiderindustrie, en jouw geavanceerde commerciële inzicht toepast om klanten te vinden, geïnteresseerde leads op te volgen en de verkoopplanning te beheren. Deze kans is ideaal voor degenen die al op weg zijn in hun verkoopcarrière, enige ervaring hebben opgedaan, misschien als sales vertegenwoordiger binnendienst of als verkoopingenieur, vooral binnen het domein van kapitaalgoederen. Nu sta je klaar om je carrière te verheffen door een uitdaging aan te gaan die niet alleen je ambitie erkent maar er ook om vraagt, en je in staat stelt om het volledige verkoopproces van begin tot eind zelfstandig te sturen.

Je dagelijkse taken zullen allesbehalve saai zijn. Werkend op afstand, zul je samenwerken met een klein maar krachtig gedecentraliseerd team, waar jouw mening niet alleen wordt gehoord maar ook gewaardeerd. Er zullen wekelijkse online vergaderingen zijn en maandelijkse en driemaandelijkse persoonlijke bijeenkomsten waar alles wordt gedeeld en besproken. Je zult de vrijheid hebben om je dag in te delen, gedijen op het opbouwen van relaties zonder de noodzaak van persoonlijke ontmoetingen, en toch die cruciale verbindingen maken via bezoeken aan klanten en conferenties over de hele wereld.

Wat maakt iemand perfect voor deze rol? Een proactief persoon, vloeiend in het Engels, met een talent voor het opbouwen en beheren van relaties. Je begrijpt de klant en de interne processen van de klant. Je bent een commercieel genie, een echte teamspeler, en iemand die ervan geniet om de creatieve probleemoplosser in de kamer te zijn. Met affiniteit voor wetenschap en de hightechwereld, voel je je op je gemak bij zeer bekwame ingenieurs en gedij je in een onafhankelijke, flexibele werkomgeving. Hier krijg je de kans om de wereld over te reizen, te genieten van een beloningspakket, en te werken in een rol met flexibele werktijden.

Als je iemand bent die het grotere plaatje ziet, de markt begrijpt, en klaar bent om ongeveer 30-40% te reizen om relaties te onderhouden en nieuwe kansen te verkennen, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Wonen in Nederland zou een pluspunt zijn vanwege onze maandelijkse fysieke bijeenkomsten in Delft, maar wat het belangrijkst is, is jouw drive, jouw vermogen om oplossingen te verkopen, en jouw passie voor wat je doet.

Deze rol biedt een concurrerend salarispakket, te beginnen bij €4.000 per maand, met extra commissies per verkochte machine, wat onze toewijding aan het belonen van succes en uitmuntendheid weerspiegelt. Daarnaast bieden we ook winstdeling aan...

Ben je bereid om lid te worden van een team waar je echt het verschil kunt maken, in een rol die niet alleen een baan biedt, maar een carrière vol opwinding, uitdagingen, en de kans om samen te werken met de toonaangevende bedrijven in de halfgeleiderindustrie? Laten we samen de toekomst waarmaken bij JIACO Instruments.
 

Wat ga je doen?
  • Key Account Management: Beheer belangrijke accounts, zorg voor tevredenheid en identificeer groeikansen.
  • Klantrelatieopbouw: Leg sterke relaties met klanten vast en onderhoud ze, begrijp hun behoeften om onze oplossingen af te stemmen.
  • Klantenwerving, leadopvolging en verkooppijplijnbeheer: Identificeer potentiële klanten, volg geïnteresseerde leads op en beheer de verkoopplanning.
  • Presentaties en Onderhandelingen: Geef verkooppresentaties en leid onderhandelingen om deals succesvol af te ronden.
  • Klantbezoeken en Conferenties: Reis over de hele wereld voor klantbijeenkomsten en vakconferenties om relaties te versterken en marktinzichten te verzamelen.
  • Samenwerking en Rapportage: Werk samen met interne teams en rapporteer over verkoopactiviteiten en markttrends.
 

Functie-eisen
  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een gerelateerd technisch vakgebied behaald... kan verschillend zijn: bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, elektronica, etc.;
  • Je spreekt vloeiend Engels, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt affiniteit met wetenschap en de hightechwereld;
  • Je hebt ervaring (minimaal 4-6 jaar) met technische verkoop, bij voorkeur in laboratoriumomgevingen;
  • Je bent een dealmaker, bekend om jouw commerciële inzicht;
  • Je bent onafhankelijk, flexibel, een zelfstarter, zelfbewust, assertief, en gestructureerd in je werk.
 

Meer over de opdrachtgever: JIACO Instruments
JIACO Instruments is uniek: een succesvolle startup die met zijn gepatenteerde atmosferische plasmatechnologie de industriestandaard heeft bereikt. De tool wordt gebruikt door de wereldleiders in de halfgeleiderindustrie voor het voorbereiden van samples om foutanalyses van halfgeleidercomponenten uit te voeren. Het proces draagt bij aan hoge opbrengsten, minder verspilling in productieprocessen en een hogere klanttevredenheid door verbeterde productkwaliteit.
 

Overige informatie
  • Standplaats: vanuit huis, met een maandelijkse bijeenkomst in Delft
  • Beoogde startdatum: zo snel mogelijk
  • Aantal uren per week: 40 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in