+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Junior Systeembeheerder Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Junior OT Systeembeheerder speel je een belangrijke rol in het houden van de systemen die elektriciteit en gas leveren, in goede staat. Je werkt met veel verschillende systemen, zoals servers en werkplekken, en zorgt dat alles goed werkt. Je helpt ook je collega's en kijkt hoe dingen beter kunnen. Het is een baan waarin je echt iets betekent en waar je veel kunt leren. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Als Junior OT Systeembeheerder zet je alles op alles om voor Stedin de OT infrastructuur t.b.v. ons primaire proces, het leveren van elektriciteit en gas, in topconditie te houden. Een veelzijdige rol, want je werkzaamheden omvatten het dagelijks beheer van +/- 500 servers, 350 werkplekken, virtualisatie platformen en een breed scala aan ondersteunende diensten zoals toegang, automation, monitoring, backup en security. Onder dagelijks beheer verstaan we o.a. monitoring, uitrollen van patches en software, oplossen van 2e lijn incidenten en het implementeren van standaard wijzigingsaanvragen.
Daarnaast ondersteun je collega’s bij werkzaamheden die komen vanuit projecten en/of features.

Jouw toegevoegde waarde als Systeembeheerder?

Jij bent een klant- en resultaatgerichte OT Systeembeheerder met probleemoplossend vermogen en het talent om je in eindgebruikers te kunnen verplaatsen. Je ziet scherp toe op de werking van de infrastructuur, signaleert (dreigende) knelpunten proactief, waarbij je zorgt voor een terugkoppeling naar de operationele afdelingen. Zie jij kansen voor verbeteringen die medewerkers verder helpen, dan kom je direct in actie. Bovendien bewaak en optimaliseer je de betrouwbaarheid, capaciteit, beschikbaarheid en veiligheid van de platformen. Je analyseert de capaciteit en anticipeert op verschuivende behoeftes.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner! Je moet je kunnen vinden in bovenstaande tekst en bereid zijn om techniek jezelf eigen te maken. De focus ligt Windows/Linux, automation, virtualisatie (VMware / Nutanix) en security.

Je hebt een hoog energie niveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vakgebied en je gaat voor datgene waar Stedin voor staat: Bouwen, Benutten en Beheren. Je draagt graag bij aan dé essentiële dienst van Nederland en de ontwikkeling van de digitalisering van het elektriciteitsnetwerk van de toekomst.

Wat je verder met je meebrengt:

  • MBO werk- en denk niveau.

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

  • Ervaring met on-premise omgevingen (we gebruiken geen Cloud).

  • Relevante Windows Client/Server, VMware, Nutanix en Security certificaten.

  • Kennis van Windows Client/Server, Linxux, VMware en Nutanix

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en je bent in bezit van een rijbewijs B.

  • Je bent bereid om –indien nodig- buiten kantoortijden te werken (zo mogelijk vanuit huis).

  • Je bent bereid om 24/7 storings- en wachtdienst te lopen om de 6 weken.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Werken voor Stedin betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Zo is Stedin dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinfrastructuur. Wij lopen voorop in ontwerp, bouw en onderhoud van midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, railbeheerders, energieopwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Daarnaast is Stedin gecertificeerd meetverantwoordelijke en biedt zakelijke klanten effectieve oplossingen op het gebied van energiemanagement. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen Stedin. Tel daarbij op onze duurzame missie en je ziet een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Wij werken volgens de kernwaarden Samen, Klant eerst en Vertrouwen & verantwoordelijkheid. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Stedin is onderdeel van Stedin Groep en omvat circa 5000 medewerkers.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen.

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in