+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

BBL Metaal Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken en leren in de techniek, specifiek in de metaal? In Delft start je een BBL-traject waarbij je geld verdient en aan een diploma werkt. Je gaat aan de slag in een metaalbewerkingsbedrijf met de nieuwste technologieën en machines. Je leert verschillende vaardigheden, zoals lassen, draaien en frezen. Je krijgt een salaris vanaf de eerste dag en wij betalen je schoolboeken en schoolgeld. Ook zorgen we voor werkkleding, schoenen en extraatjes zoals een verjaardagscadeau. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een toekomst opbouwen in de techniek en lijkt de metaal jou een gave richting? Volg dit BBL-traject in de metaal in Delft en je gaat direct een salaris verdienen en tegelijkertijd naar een mooi diploma toe werken🛠️👨🏼‍🏭 Kleine investering, maar een grote impact op jouw leven!


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkplek is een metaalbewerkingsbedrijf in Delft waar ze alles kunnen maken wat de klant maar wilt 🛠️⛓️ Natuurlijk wel op het gebied van de metaal, want daar ligt hun expertise. Omdat dit bedrijf zo allround is, bestaat hun klantenbestand uit bedrijven die actief zijn in verschillende richtingen: van de tuinbouw tot scheepsbouw, airco's, zonnepanelen en kassenbouw. Om de klanten uit deze verschillende sectoren te kunnen bedienen, beschikt de werkplaats over een hightech machinepark met alle nieuwste technologieën en machines. Alleen het meest specialistische werk wordt hier gedaan door de monteurs, waaronder jij straks als leerling BBL metaal! 🧑🏻‍🏭


Wat ga je doen?

In ieder geval niet stil zitten! In dit BBL-traject ga jij namelijk 1 dag in de week naar school en 4 dagen in de week ga jij werken op een vaste werkplaats in Delft met verschillende metaalbewerkingsmachines en metaalbewerkingsgereedschappen. Onder begeleiding van één van de leermeesters ga jij leren lassen, draaien, frezen, zagen, boren, tekening lezen, slijpen en de machines leren instellen. Als leerling BBL metaal ga jij alle 4 de afdelingen ontdekken. De ene week ga jij van John leren frezen en draaien bij de verspaningsafdeling en de week daarop ga jij van Erwin leren lassen bij de constructie-afdeling 🧑🏻‍🏭 Als je de werkzaamheden behorend bij alle 4 de afdelingen onder de knie hebt, kun je de keuze maken welke afdeling het beste bij jou past en ga jij daar je expertise van maken!


Wat verwachten wij van jou?

Als leerling BBL metaal voldoe je aan het volgende:  

🎓 Jij hebt een vmbo- of mbo-1 diploma op zak

🤩 Je bent gemotiveerd om 32 uur in de week te gaan werken van 07:30 tot 16:30 uur (en op vrijdag tot 15:00 uur)

🏠 Je woont in Delft of omgeving. Denk aan: Den Haag, Kwintsheul, Naaldwijk, Rijswijk of Maasdijk

Klaar voor de wereld van de metaal? Solliciteer dan direct! Julia staat bij vragen voor je klaar via 06-81058431.


Wat kun je van ons verwachten

Persoonlijke aandacht om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen. Dit doen wij door met jou in gesprek te gaan en een ontwikkelingsplan met jou uit te stippelen. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als leerling BBL metaal, krijg je van ons:

💰 Een lekker salaris vanaf je eerste werkdag tussen de € 850,- en € 2300,- bruto per maand (afhankelijk van je leeftijd)

📚 GRATIS schoolboeken en schoolgeld, want wij betalen dit voor jou (dit bespaart jou tussen de € 600,- en € 1.200,- aan schoolkosten per jaar!)

📄 Contract voor de duur van je opleiding (2 of 3 jaar) en daarna een vast contract waar je op kunt bouwen

☀️ 25 zonnige doorbetaalde vakantiedagen en een mooi bedrag aan vakantiegeld (8,33% van je salaris)

😁 Ervaren leermeester die de tijd neemt om jou het vak te leren en een Maintec coach die jou ondersteunt waar jij dit kunt gebruiken

🥾 Goede brandbestendige werkkleding en -schoenen

🚲 Reiskostenvergoeding à € 0,21 per km (ongeacht hoe jij naar werk komt)

🎁 Extraatjes, zoals een verjaardagscadeau en een gaaf kerstpakket

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in