+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Dames- en herenkapper(ster) Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

kapsalon vera

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 14 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kapsalon Vera zoekt een kapper die van aanpakken weet. Bij ons krijg je de kans om te leren van de beste - Vera, onze krullenkniptopper. In onze salon draait alles om relaxen. Geen zorgen, er is genoeg plek om te parkeren. Vera is uniek, ze heeft een speciaal diploma voor het knippen van krullen. Mensen komen van ver voor haar expertise. Als je houdt van krullen en wilt groeien in je vak, is dit jouw kans. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van iets bijzonders. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een geweldige kans om deel uit te maken van een dynamisch team en je vaardigheden als kapper te verbeteren? Kapsalon Vera, gelegen net buiten het centrum van Delft, heeft de perfecte vacature voor jou! Wat maakt Kapsalon Vera zo uniek? Allereerst hebben we voldoende parkeergelegenheid, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een plekje of het kijken naar de klok. Bij Kapsalon Vera draait alles om het bieden van een ontspannen en stressvrije kapperservaring. Maar dat is niet alles. Onze eigenaresse, Vera Veldman, heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen met behulp van de Curlsys-techniek. Met een 10-sterren Curlsys-diploma is Vera de enige kapster in Europa met deze onderscheiding. Klanten reizen van heinde en verre om zich door Vera te laten knippen, waardoor Kapsalon Vera een drukbezochte salon is. Als je gepassioneerd bent over het werken met krullen en graag wilt leren hoe je ze op de best mogelijke manier kunt knippen en stylen, is dit de perfecte kans voor jou. Je zult deel uitmaken van een team van experts en je vaardigheden verder ontwikkelen onder leiding van Vera zelf. Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Wie weet sta jij binnenkort zij aan zij met Vera in onze prachtige salon. Grijp deze kans en maak deel uit van het succesverhaal van Kapsalon Vera!

Gevraagd

Een afgeronde kappersopleiding en minimaal 3 jaar ervaring als dames- en herenkapper. - Uitstekende kennis van verschillende knip- en kleurtechnieken. - Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om klanten op hun gemak te stellen. - Oog voor detail en gevoel voor stijl. - Een positieve en klantgerichte houding. - Flexibiliteit en het vermogen om goed te werken in een team.

Uren

14 - 32 uur
in overleg

Salaris

Salaris marktconform CAO Kappersbranche. Arbeidsovereenkomst van een jaar (proeftijd 1 maand). Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer 0,23 per kilometer. 25 vakantiedagen. Adequate pensioenopbouw. Compensatie overwerk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in