+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

CNC Draaier en Programmeur (Medior) Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AXS Techniek

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.900 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als CNC Draaier bij ons krijg je de kans om te werken in verschillende technische sectoren, zoals machinebouw of scheepsbouw. Je mag zelf kiezen met welke materialen je wilt werken, zoals RVS of hout. Ook kies je het besturingsprogramma dat je het liefst gebruikt. We werken met de nieuwste apparatuur, zodat je in een moderne en innovatieve omgeving aan de slag gaat. Plus, je krijgt de mogelijkheid om in een nieuwe lease-auto te rijden. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als CNC Draaier bij ons bedrijf profiteer je van maar liefst 40 vrije dagen en de mogelijkheid om in een gloednieuwe lease-auto te rijden.

✓ Bepaal zelf in welke sector je wilt werken, of het nu machinebouw, scheepsbouw, fijnmechanica of rotating equipment is.

✓ Als CNC Draaier en Programmeur bieden we je een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.800,- en €3.900,- bruto per maand.

✓ Je werkt met geavanceerde besturingssystemen, zoals Heidenhain, Okuma, Siemens, Fanuc of Mazak Mazatrol.

✓ Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en ontdek de mogelijkheden van deze uitdagende functie!


wat ga je doen?

Dit is wat je te wachten staat:

  • Afhankelijk van je werkervaring, kun je direct zelfstandig aan de slag of krijg je een uitgebreid inwerktraject om je goed voor te bereiden.
  • Als CNC Draaier en Programmeur heb je de vrijheid om te kiezen met welke materialen je wilt werken, zoals RVS, grafiet, staal, duplex, hout, aluminium of koper.
  • Je krijgt de kans om te werken met het besturingsprogramma van jouw voorkeur, zoals Mazak, Heidenhain, Fanuc of Siemens.
  • Bij ons werk je in moderne bedrijven die zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, waardoor je in een innovatieve en geavanceerde omgeving kunt excelleren.
Waar kom je te werken?

Binnen onze organisatie opereren we in diverse technische sectoren. Eén afdeling richt zich op de bouw van miljoenen euro's kostende schepen, terwijl een andere tak gespecialiseerd is in de productie en wereldwijde installatie van complexe verpakkingsmachines. Of je nu de voorkeur geeft aan een gezellig familiebedrijf met flexibele werktijden, of juist aan een multinational met een wereldwijd bereik en duizenden werknemers, bij ons heb je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past. Ontdek zelf welke uitdaging het leukste lijkt en waar jij je talenten het beste kunt ontplooien.


Wat neem je mee?

Dit is wat we zoeken:

  • Voor deze functie geven we de voorkeur aan kandidaten met een afgeronde mbo-opleiding in Verspaning, Metaalbewerking, CNC Technician, Verspaningstechnoloog, Allround Precisieverspaner of een vergelijkbare richting.

  • Als CNC Draaier en Programmeur is het belangrijk dat je ervaring hebt met het zelfstandig programmeren van een CNC Draaibank of het aanpassen van bestaande programma's.
  • We verwachten dat je bekend bent met één van de volgende programma's Mazak Mazatrol, Heidenhain, Fanuc of Siemens.

  • Je hebt een sterke motivatie om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, en je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om je expertise te vergroten.
Wat krijg je?

  • Voor deze functie bieden we een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.800,- en €3.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.

  • Bij ons kun je rekenen op een uitgebreid inwerktraject en diverse interne opleidingsmogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen.

  • Als je ambities hebt om door te groeien, bieden we je de mogelijkheid om te groeien naar de rol van chef werkplaats.

  • Bij gebleken geschiktheid krijg je een vast contract, zodat je bij ons een stabiele en langdurige loopbaan kunt opbouwen.

  • En als kers op de taart is er de optie om te kiezen voor een gloednieuwe lease-auto, compleet met je eigen parkeerplek voor de deur.

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct of bel naar Mourad op 010 321 9403 of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 43292771.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in