+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Traineeship Infra techniek Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connetix

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van infratechniek als trainee en werk aan toonaangevende projecten zoals het SION-Project, spoor- en railprojecten, en meer. Dit traineeship biedt een unieke kans om onder begeleiding van ervaren professionals je talent te ontwikkelen. Geniet van een werkomgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan, met mogelijkheden voor opleidingen, een royaal opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, en een pensioenregeling. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij net afgestudeerd, bijna klaar met je studie of toe aan een nieuwe uitdaging in de infratechniek? Wij zijn momenteel voor een aantal bedrijven binnen de infratechniek op zoek naar getalenteerde medewerkers die een traineeship willen volgen.

Als starter/junior bij onze opdrachtgevers krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en jezelf verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals. Je zal werken aan diverse infrastructuurprojecten, waarbij je gebruik zal maken van moderne software en technieken. Denk hierbij aan projecten als het SION-Project, Spoor/Rail projecten, Gas, water en elektra projecten, Projecten met betrekking tot de energietransitie en nog veel meer.

Het doel van een Traineeship is het achterhalen waar je interesses, kwaliteiten en vaardigheden liggen. Via Connetix krijg je de kans je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren binnen een vakgebied.


Wat worden je voorwaarden als Traineeship Infra Techniek?

Je gaat werken bij een dynamische en uitdagende organisatie waar groei en ontwikkeling van mensen gestimuleerd wordt, waarin ze samen met je kijken naar jouw toekomstmogelijkheden. De organisatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het is mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast kun je rekenen op de volgende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • een salaris van €2800 tot €3500 euro
  • tot 2000,- opleidingsbudget
  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris
  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
Wie ben jij?

Het profiel van een Trainee binnen de Infra Techniek is gevormd door een combinatie van technische bekwaamheid, organisatorische vaardigheden en een sterke werkethiek. We zijn op zoek naar werknemers met een afgeronde technische opleiding in bijvoorbeeld de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Middenkaderfunctionaris Infra, Civiele techniek, Technische bedrijfskunde en meer.

  • afgeronde MBO, HBO, WO opleiding in een technische richting
  • je weet van aanpakken en hebt een pro actieve mentaliteit
  • je bent leergierig en ambitieus
  • ambitie om door te groeien
  • je hebt een passie voor de Infra en de wil om je verder te ontwikkelen in dit vakgebied

Pas je niet volledig in het profiel, maar denk je wel degelijk in aanmerking te komen voor de functie? Ook dan kom ik graag met je in contact, om naar de mogelijkheden te kijken.


Wat ga je doen als Traineeship Infra Techniek?

Voor de rol van Trainee binnen de Infra Techniek is het belangrijk dat je openstaat voor uitdagingen en een passie hebt voor techniek. Dankzij de variëteit aan projecten, krijg je de kans zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Tijdens het Traineeship word je klaargestoomd voor cruciale posities die aansluiten bij jouw interesses. Hierbij kun je denken aan functies als projectleider, (project) engineer, werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar, ontwerper, tender engineer, omgevingsmanager en meer. Het traineeprogramma wordt samen met jou opgesteld, afhankelijk van jouw interesses, studierichting en wensen.

In het Traineeship staat jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk, centraal. Door te werken binnen verschillende afdelingen en functies, zul je vanzelfsprekend enorm veel leren. Daar bovenop krijg je ook nog de gelegenheid om verschillende trainingen te volgen om je kennis en ervaring naar een hoger niveau te tillen.


Organisatie

Connetix onderhoudt sterke relaties met aannemerijen en ingenieursbureaus in de Infratechniek, Civiele Techniek, Machinebouw, Apparatenbouw en de Industrie. We hebben contact met zowel grote spelers in de sector als met MKB-bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan het ontplooien van talent en het voorbereiden van de volgende generatie. Samen met jou willen we eerst ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond het beste aansluiten bij de diverse mogelijkheden die we bieden.


Werksfeer

Bij de betrokken organisaties heerst op de werkvloer een open en informele sfeer. De communicatielijnen zijn kort, wat zorgt voor snelle besluitvorming en het gemakkelijk bereiken van de juiste persoon. Bovendien is er een mooie balans tussen ervaren en jongere medewerkers, wat een sterke troef is van deze organisaties. De ervaren collega's delen hun kennis met de nieuwere generatie. Plezier in het werk staat hoog in het vaandel, met regelmatige teamuitjes en een onmisbare "vrijmibo".

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in