+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ANIOS ouderengeneeskunde | geen diensten Delfzijl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ontwikkel jezelf als ANIOS in de ouderenzorg en profiteer van persoonlijke begeleiding zonder diensten te draaien. Je krijgt de kans waardevol werk te doen in een team dat gericht is op professionele groei en samenwerking. Je zorgt voor het welzijn van ouderen en helpt ze veilig terug te keren naar huis. Je komt te werken in een organisatie die zich inzet voor een goede leefomgeving en waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ontwikkel jezelf als ANIOS in ouderenzorg! Profiteer van persoonlijke begeleiding en geen diensten. Voldoende tijd en rust voor je opleiding!


Jouw nieuwe baan

Waardevol werk doen in een aangename werkomgeving, waar jouw collega's net zo ambitieus zijn als jij. Een gevarieerd takenpakket wacht op jou. Ontdek het hier!

Als arts verleen je specifieke medische zorg aan kwetsbare ouderen en anderen met diverse zorgbehoeften. Samen met de bewoners, hun naasten en collega’s geef jij kleur aan het leefplezier van de bewoner. Het zorg- en behandelproces is bij jou namelijk in goede handen. 

Het medisch team bestaat uit specialisten oudergeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, Physician Assistants en specialisten oudergeneeskunde in opleiding. Dit team wordt ondersteund door doktersassistentes en verpleegkundigen. Jullie bieden een breed scala aan zorgdiensten aan, waaronder somatische en psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatiezorg en palliatieve zorg in verschillende regio's.

Het doel is om te ontwikkelen tot een geriatrisch expertiseteam voor de regio, met een sterke focus op professionele groei, interdisciplinaire samenwerking en het ondersteunen van behandelaars zowel binnen als buiten de organisatie. Jullie streven ernaar het welzijn van de bewoners te bevorderen en revalidanten veilig en verantwoord terug te laten keren naar hun thuissituatie.

Een voordeel is dat jij geen diensten hoeft te draaien. Dit zorgt voor een prima balans tussen werk en privé!


Jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe werkgever wil mensen een luisterend oor, een helpende hand en een goede leefomgeving bieden. Samen met jou als ANIOS zet jullie alles op alles zodat bewoners en cliënten het goed hebben in de laatste fase van hun leven, op hun eigen wijze en samen met familie en naasten. En dat levert ze een mooie 8 op de Zorgkaart Nederland!

Behandeldienst
De behandeldienst is een dynamisch en toegankelijk multidisciplinair team dat zijn kennis en expertise aanwendt ten behoeve van (kwetsbare) ouderen in de regio's. Voortdurend in ontwikkeling, streeft de behandeldienst ernaar om de zorg en behandeling voor complexe doelgroepen te versterken en te verbeteren. Zo werkt zij aan de oprichting van een expertisecentra in beide regio's. Deze centra zijn nauw verbonden met woon- en revalidatieafdelingen. Daarnaast wordt haar expertise ook ambulant ingezet, en recentelijk is gestart met eerstelijns diagnostiek en behandeling. Jullie houden de ontwikkelingen in de ouderenzorg nauwlettend in de gaten, zodat jullie tijdig kunnen inspelen op veranderende zorgbehoeften.


Wat breng je mee?

Natuurlijk sta je te popelen om aan de slag te gaan, maar voordat we beginnen, willen we graag weten of jij..

  • een diploma basisarts hebt en geregistreerd staat in het BIG-register;

  • anderen kunt motiveren met jouw enthousiasme en dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt;

  • ervaring hebt in de ouderenzorg, want dat geeft je zeker een voorsprong!

Arbeidsvoorwaarden

24 tot 36 uur per week aan de slag bij een betrokken zorginstelling. Dat is wat jij gaat doen! Jouw startdatum wordt in goed overleg bepaald. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op verlenging. Je ontvangt een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (cao vvt, schaal 65) van maximaal 6.583 euro bruto per maand. Daarnaast…

  • ontvang jij een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;

  • is er een fietsplan beschikbaar;

  • ontvang jij een BalansBudget voor werknemers;

  • heb jij recht op 144 wettelijke en 93,4 bovenwettelijke vakantie-uren per kalenderjaar bij een arbeidsduur van gemiddeld 36 uur per week, totaal 237,4 vakantie-uren;

  • ontvang jij een pensioenregeling via Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

Een positieve werkomgeving met collega's die je energie geven en waar je blij van wordt!


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in