+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delfzijl.

Loodgieter Delfzijl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons, Maintec, staat plezier in het werk voorop. We zoeken samen met jou naar de perfecte baan die past bij wat jij wilt. Als installatiemonteur werk je in verschillende sectoren en is elke dag anders. Je krijgt de kans om te groeien en te kiezen welke projecten je doet. Bij ons krijg je een goed salaris, een auto die je ook privé mag gebruiken, en de kans om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Plus, je krijgt meteen een vast contract en gebruikt het beste gereedschap. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Op naar een nieuw avontuur met een vast contract op zak? 🛠️


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Maintec, waar fun to work hoog in het vaandel staat! Wij vinden het belangrijk dat we een goede match maken met jou en het bedrijf waar wij mee samenwerken, zodat jij altijd met plezier aan het werk gaat. Je houdt nauw contact met Maintec, wanneer jij met vragen zit kan je altijd bij ons terecht! Ook organiseren wij binnenkort een leuk teamuitje, ben jij er dan ook bij?! Verder gaan we altijd eerst samen in gesprek om jouw wensen en behoeftes te achterhalen, waar moet een nieuwe baan wel of juist niet aan voldoen? Als we dat duidelijk hebben gaan we voor jou aan de slag om DE geschikte baan te vinden!


Wat ga je doen?

Stel je eens voor: je stapt 's ochtends vol enthousiasme uit bed en kijkt uit naar de nieuwe uitdagingen die de dag je zal brengen. Ga jij vandaag aan de slag in de retail, utiliteit, renovatie, nieuwbouw, woningbouw of industrie? Ga jij leidingen persen, een warmtepomp aanleggen of een CV installatie installeren? Als installatiemonteur ben je expert in het aanleggen van rioleringen tot ventilatiesystemen en van centrale verwarming tot water- en gasinstallaties. Geen project en daardoor ook geen dag is hetzelfde!

Bij Maintec geloven we dat jij de regie over je eigen carrière in handen hebt. Daarom bieden wij jou de kans om zelf te kiezen welke sector, werktijden en projecten het beste bij jou passen. Geen dag is hetzelfde en bij ons kun jij jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Laat het ons weten en ontdek wat Maintec voor jou kan betekenen!


Wat verwachten wij van jou?

Verder "verwachten" nee, hopen we dat je bij ons komt solliciteren om je alvast mee te nemen in onze procedure; Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit; Na je reactie neem ik, Peter, telefonisch contact met je op. Aan het werk en lastig te bereiken? Wanneer ik je niet te pakken krijg, stuur ik je een whatsappje. Dan plannen we een eerste kennismakinggesprek in op een locatie bij jou in de buurt. Even voorstellen wie wij zijn en wat je van ons kan verwachten. Als jij ook enthousiast bent plannen we één of meerdere gesprekken voor je in. Als jij het prettig vindt sluit ik hierbij aan. Soms is er een 2de gesprek wenselijk maar in veel gevallen kan je ook een dagje meelopen. Zoals je hoort; we houden van transparant handelen, heb je nog vragen? Neem snel contact met mij op. In het echt of telefonisch praat een stuk makkelijker toch?! 


Wat kun je van ons verwachten

Binding en verbinding, jij maakt de keuze, ik geef je het “menu”. Niet alleen in arbeidsvoorwaarden maar ook in onze samenwerking; leuke uitjes, persoonlijk en betrokkenheid, brainstormen over jouw toekomst. Je wordt er voor uitgenodigd, maar kan zelf kiezen of je erbij aansluit.

Kortom; jij als Maintec-er verdiend;

  • Een goed salaris. Tussen € 2.600,- – € 3.400,- afhankelijk van je werkervaring;
  • Een auto van Maintec met de mogelijkheid deze privé te rijden;
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, (BBL-traject, HBO deeltijd, of een cursus NEN3140 / 1010, VCA of een hoogwerker certificaat? Alles is bespreekbaar); 
  • Vast contact bij Maintec;
  • Gloednieuw Hilti gereedschap; 🧰
  • Pensioen regeling vanaf dag 1;
  • Veel uitdaging in een prettige werkomgeving met aandacht voor kwaliteit en de medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in