+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

SAP MDM Consultant Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Good Company

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Leer de organisatie kennen

Onze opdrachtgever is een toonaangevend consultancybedrijf dat zich volledig richt op SAP. Hun missie is om organisaties te helpen hun SAP-ervaring te optimaliseren en processen efficiënter en transparanter te laten verlopen. Zo zijn organisaties minder tijd en dus minder geld kwijt aan administratieve taken. Ze richten zich voornamelijk op SAP Master Data Governance (MDG), Vendor Invoice Management (VIM) en Process Automation tools binnen SAP BTP en SAP Fiori.

Over de functie

Bij dit bedrijf staat SAP Master Data centraal in alles wat ze doen. Master Data is een van de belangrijke pijlers van hun dienstverlening en daarmee onderdeel van het fundament van de organisatie. De afgelopen jaren hebben ze een sterke reputatie opgebouwd als dé expert op dit gebied. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar hun expertise. Daarom zoeken ze nu naar ervaren en enthousiaste professionals die hun Master Data team willen versterken.

Jouw kwaliteiten

Als SAP Master Data Consultant neem je het volgende mee:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring met SAP, bij voorkeur vanuit een consultancy omgeving
  • Ervaring met SAP Master Data zoals Business Partners, Customers, Vendors, Material Master en Financial objects
  • Ervaring met SAP Master Data Governance (MDG) of vergelijkbare oplossingen is een pre
  • Kennis van proces modelleer tools (SAP Workflow, BRF+) is ook een pluspunt

De voordelen

Bij onze opdrachtgever staat jouw groei en ontwikkeling centraal. Samen bepalen ze je doelen en stellen ze een traject op om die te bereiken. Ze bieden onder andere inhoudelijke en persoonlijke opleidingen aan, net als verschillende on-the-job trainingen. En blijkt dat het plan toch niet helemaal past? Dan veranderen ze het gewoon. Alles om jou te laten groeien in je eigen tempo en binnen je eigen vakgebied.

Zelfstandigheid is daarbij belangrijk, maar begeleiding is net zo cruciaal. Daarom krijg je je eigen mentor toegewezen die niet alleen altijd voor je klaarstaat, maar ook nog eens de inhoudelijke expert is binnen jouw vakgebied.

Ook zijn er collega’s waarmee je kunt sparren en je ervaringen kunt delen. Dat doe je niet alleen binnen je eigen team in Nederland, maar kan ook met collega’s van het zusterbedrijf in België. Eén keer per maand komen ze met het hele bedrijf bij elkaar. Met als doel om kennis te delen, maar ook om gezellig te socializen, bij te kletsen, samen een hapje te eten, F1 tegen elkaar te racen of lekker bier te brouwen. En heb jij een goed idee voor een activiteit? Dan horen ze dat graag! Het jaarlijkse hoogtepunt is de (buitenlandse) reis waar ze met het hele team samenkomen. Zo zijn ze talloze keren naar de SAP Teched in Barcelona en Las Vegas geweest en recent een week naar Ibiza!

Daarnaast staan ze voor je klaar op persoonlijk vlak. Als je ooit hulp nodig hebt vanwege onverwachte omstandigheden, zijn je collega's er om je te ondersteunen. Ze vinden namelijk dat jouw welzijn essentieel is voor het succes van het bedrijf.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van SAP MDM Consultant.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in