+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

IT Project Manager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als projectmanager IT stuur je de ICT-professionals in jouw team aan. Je bent verantwoordelijk voor het team zelf, het opstellen en beoordelen van plannen en planning, het halen van de doelstellingen, deadlines en budget. Een belangrijke taak is het onderhouden van contacten met je opdrachtgever, developers en stakeholders. Je onderhandelt, voert contractmanagement en de regie ten aanzien van leveranciers en onderaannemers. Indien nodig escaleer je op een oplossingsgerichte wijze naar je opdrachtgever.

Gevraagd

Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding. Aantoonbare ervaring in, of affiniteit met IT projecten is een pré. PRINCE2 practitioner en/of Lean green belt certificering is belangrijk. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een pro-actieve werkhouding. Je weet je team te motiveren op de momenten dat het nodig is. Tevens heb je ervaring met het aansturen van externe partijen en leveranciers. Natuurlijk ben je zelfstandig in staat een project te leiden. Je bent stressbestendig en gewend om initiatieven te nemen, je bent goed op de hoogte van de ontwikkeling op ICT-gebied. Ook heb je een gezonde interesse in de inhoud van het project zelf. Dit helpt je bij het uitvoeren van je werk en het nemen van beslissingen. 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Jij gaat leiding geven aan een resultaatgericht en dynamisch team. Je hebt een interessante baan die flexibiliteit van je vraagt én biedt. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank Geraedts, business partner Career Factory IT, 06-42 76 80 49 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in