+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Docent techniek Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij gepassioneerd door technologie? Heb je interesse om les te geven in vakgebieden zoals installatietechniek, elektrotechniek, autotechniek, IT/ICT of luchtvaarttechniek op het MBO-niveau? Dan is dit een uitgelezen kans! We zijn op zoek naar docenten met een achtergrond in techniek die graag hun kennis willen delen met de toekomstige technische professionals.

Jij bent in jouw functie bezig met de koppeling te maken tussen theorie en praktijk. Dit ga je doen door op jouw eigen persoonlijke manier les te geven. Hiervoor maak jij volop gebruik van jouw enthousiasme en kennis van de techniek. Daarnaast werk je actief mee aan het samenstellen van les materiaal. Je hebt hierbij oog voor de inrichten en voortgang van de opleiding.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een tweedegraads bevoegdheid maar als je hiervoor in opleiding bent nodigen we jou ook zeker uit om te solliciteren. Jouw passie voor techniek en het onderwijs is wat telt!



Gevraagd

  • Jij hebt een relevante lerarenopleiding afgerond;
  • Of je beschikt over een HBO diploma dat aansluit bij het vakgebied, aangevuld met pedagogisch didactisch diploma;
  • Jij bent minimaal tussen de 0,4 en 1,0 fte beschikbaar.


Aanbod

  • Schaal LB (maximaal €5.030,-) van de cao het voortgezet onderwijs;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
  • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie;
  • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs.

Enthousiast geworden? Klik dan op 'solliciteer op deze vacature'. Wij nemen binnen een paar dagen contact op om persoonlijk kennis te maken en de vacature uitgebreider met je te bespreken.



Bedrijfsomschrijving

De school heeft een sterke verbinding met het bedrijfsleven en de vmbo-scholen om zo samen het onderwijs in de regio vorm te geven. Verder zijn zij klein maar flexibel georganiseerd en zijn heel benaderbaar voor studenten en partners in de regio. Matchpartner biedt jou als docent techniek de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in