+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Taalkunstenaar | Creatief met tekst | Hybride | 32-40 uur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bold Tenders

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Schrijven en winnen: dat doe jij graag. Daarom past de functie taalkunstenaar (in ons vakjargon: tenderspecialist) bij jou. In nauwe samenwerking met onze klanten stel jij Plannen van Aanpak op (in vaktaal: EMVI-plannen). Daarmee help jij onze klanten bij het binnenhalen van de mooiste opdrachten in de bouw- en infra, energietransitie en allerlei andere branches. Dat betekent dat jouw plannen de lezer als geen ander moet overtuigen. Daar zet jij al jouw schrijfvaardigheden voor in. Jij zet elk woord en elke komma op de juiste plek. Zodat niemand meer om jouw teksten heen kan. Want dan bereik je jouw doel: winnen.

De 5 belangrijkste dingen die jij doet

Jij helpt onze klanten bij het winnen van mooie projecten. Concreet betekent dat:
  1. Journalistiek spitwerk: of het nu gaat om (online) bureauonderzoek, het bezoeken van projectlocaties of het spreken van (direct) betrokkenen. Met jouw analyse doorgrond je binnen de kortste keren het hele project, de achterliggende materie én jouw lezers.
  2. Jij helpt onze klanten nét op een andere manier naar het vraagstuk te kijken: je neemt actief deel aan brainstormsessies bij de klant, stelt kritische vragen, durft hetgeen wat de klant zegt in twijfel te trekken en draagt zelf creatieve ideeën aan.
  3. Samen met een ervaren collega en onze grafisch vormgever vertaal je de informatie uit jouw vooronderzoek én de sessies tot een pakkend, strak en kwalitatief hoogwaardig plan. Een plan waarin tekst en beeld elkaar versterken en waar de lezers niet omheen kunnen. Onderwerpen waar jij overschrijft zijn bijvoorbeeld: duurzaamheid, communicatie en samenwerking.
  4. Je haalt proactief aanvullende input en feedback op voor jouw EMVI-plan bij de klant: jij snapt dat dé manier is om je plan nóg beter te maken.
  5. Als échte taalnerd help jij collega’s bij hun plannen de puntjes op de ‘i’ te zetten. Jij kent het Groene en Witte boekje immers van A tot Z en bent in je vrije tijd hofleverancier van Taalvoutjes.
De 7 dingen die jij krijgt
  1. Een fantastisch team. Bold bestaat uit een hecht team van eigenzinnige, creatieve mensen. Een team dat oog heeft voor elkaar en voor elkaar klaarstaat; maar vooral ook een team dat het heel gezellig heeft met elkaar.
  2. Ruimte voor ontwikkeling. In een korte tijd leren we jou alles wat je moet weten om een winnend plan te schrijven. Je krijgt trainingen en draait tenders mee met ervaren collega’s. Zij helpen jou on-the-job het tendervak eigen te maken. Ook heb je een jaarlijks te besteden opleidingsbudget en neem je deel aan onze maandelijkse Bold Academie.
  3. Vrijheid en vrije tijd. Want wij vinden het belangrijk dat je je rust pakt als dat nodig is. Daarom heb je de vrijheid om deels zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Ook krijg je 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), één geluksdag waarop jij iets mag doen waar jij echt blij van wordt én de mogelijkheid om vijf vakantiedagen per kalenderjaar bij te kopen.
  4. Zekerheid. Geen gedoe met tijdelijk contract op tijdelijk contract. Bij ons krijg je na één jaar al een vaste aanstelling. Ook bieden we jou een pensioenregeling bij Zwitserleven (PPI).
  5. Geld! Wij bieden een marktconform brutosalaris tussen €2.700-€3.800 op basis van 40 uur. Én ook nog eens een laptop en smartphone.
  6. Duurzame mobiliteit. Een elektrische leaseauto die je – met bijtelling – ook privé mag rijden).
  7. Leuke extra’s voor erbij! Want bij het behalen van de teamdoelen krijg je een bonus van maximaal 6%. Ook bieden we nog een aantal mooie persoonlijke bonussen (bijvoorbeeld de ‘zet een collega in het zonnetje-bonus’).


Gevraagd

Deze 3 zinnen vatten jou samen
  1. Jij kunt bijzonder goed schrijven, hebt een passie voor de Nederlandse taal en kan een boodschap kort en bondig op papier verkopen.
  2. Je bent intelligent, bent kritisch op jezelf en anderen en ziet feedback als een manier om het beste eindresultaat te bereiken.
  3. Jij vindt het leuk om steeds weer met andere mensen samen te werken; bent van nature nieuwsgierig en past je makkelijk aan een nieuwe situatie aan.


Uren

40 uur
32-40 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in