+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Senior Engineer Middenspanning (tekst Lead Engineer) Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Esler

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 7.200 p/m

Vacatureomschrijving

Company information

Onze opdrachtgever ontwikkelt oplossingen voor de landelijke en regionale energie infrastructuur. Het werkgebied omvat kleine en middelgrote complexe systemen op middenspanningsgebied. Op middenspanningsniveau (10 – 50 kV) worden integrale oplossingen gerealiseerd op het gebied van duurzame energie (Wind- en zonneparken), industriële sites en infrastructurele projecten (tunnels, bruggen en sluizen), data centra, ziekenhuizen en overheden.Opdrachtgevers waar jij veelal mee te maken gaat krijgen zijn: universiteiten, containerterminals, mkb-bedrijven, datacenters en ziekenhuizen.


Vacancy information

Eigen ontwerpen maken voor complexe middenspanningspanningsinstallaties tot 50 kilovolt. Van schets- tot uitvoeringsontwerp. Dat doen we bij de afdeling Energievoorziening. Hier leid jij boeiende engineeringsprojecten voor datacenters, zorginstellingen, industriële en energiebedrijven in goede banen. Naast het zelfstandig ontwerpen toets jij het werk van de engineers en dat van externe partijen, onderhoudt contact met leveranciers en engineersbureaus en bent ook betrokken bij tender- en offertetrajecten. En je weet … veiligheid begint bij engineering. Ook op dit gebied heb jij dus grote invloed. Kortom; je hebt een uitdagende en veelzijdige baan waarin jij jezelf als lead-engineer verder kunt ontwikkelen.

Dit ga je doen:

De engineeringswerkzaamheden binnen de projecten coördineren en het interne engineeringsteam en de externe engineeringspartijen aansturen.

  • het engineeringproces voor hoogspanningsinstallaties laten uitvoeren conform de door de opdrachtgever gedefinieerde scope en binnen de gestelde randvoorwaarden;
  • technische specificaties en werkpakketen laten opstellen;
  • technische compliance bewaken en berekeningen, tekeningen, rapportages en analyses van derden reviewen.
  • toezien op kwaliteit volgens (inter)nationale normeringen en richtlijnen op het gebied van verbindingen;
  • technische en financiële risico’s, en kwaliteit beheersen;
  • een fabrieksacceptatietest uitvoeren bij niet-standaardcomponenten;
  • samen met de commercieel manager op zoek gaan naar nieuwe commerciële kansen.

Samenwerken

Samen met de commercieel manager, de projectleiders en de afdelingsmanager sta jij aan het hoofd van de integrale afdeling Energievoorziening. Dit is een hechte club waar je samen met 33 collega’s – onder wie drie engineers – samenwerkt. De sfeer is open, vertrouwd en iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We durven elkaar aan te spreken en de lijnen zijn kort. Meestal ben je wel een paar dagen per week op kantoor in Rosmalen, maar je bent ook regelmatig op pad om projectlocaties verspreid door het land te bezoeken.


What do you need

Je vindt het leuk om mee te pionieren én te zorgen voor structuur binnen jouw team. Als echte teamspeler zet jij jouw communicatieve vaardigheden in om het team te verbinden. Je toont besluitvaardigheid en kunt collega’s coachen en begeleiden. Ook vind je het leuk om reviewend en coördinerend te werken en sta je voor de volle honderd procent achter de keuzes die je maakt. Verder heb je:

  • Hbo-niveau op het gebied van energietechniek, elektrotechniek of algemene operationele techniek;
  • minstens vijf jaar ervaring als engineer of techneut in middenspanningsinstallaties;
  • ervaring met leidinggeven of de ambitie om de stap naar een leidinggevende functie te maken;
  • ervaring met ontwerpfasering (schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, uitvoeringsontwerp);
  • affiniteit met Vision.
What do we offer
  • De gewenste startdatum van de werkzaamheden is zo snel mogelijk en de initiële einddatum is een jaar. Na deze periode bestaat de mogelijkheid voor een indiensttreding bij de opdrachtgever of een verlenging van je dienstverband bij Esler.
  • Esler biedt je tenminste gelijke arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever waaronder een goed salaris: in dit geval € 4.500,- tot € 7.200,- bruto per maand. En op basis van een 40-urige werkweek, 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
  • Als Esler bieden wij je ons netwerk en vanuit ons 'Esler Sustainability Program' volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training en opleiding.
Function contact information

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, bereikbaar op telefoonnummer 06 39631968


Application contact information

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je te voldoen aan het profiel? Reageer dan door te solliciteren op de vacature via deze website.

Over Esler:

Esler is een jonge en ambitieuze onderneming met mensen die beschikken over de juiste mix van vakkennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden. We stellen mensen centraal en hebben daarnaast een passie voor techniek. Een belangrijk kenmerk van Esler is onze hoge kwaliteitsstandaard, niet voor niets zijn we NEN 4400 en VCU gecertificeerd. Kwaliteit is voor ons een begrip, wat je zal opvallen vanaf de eerste kennismaking.

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, Senior Accountmanager Infra, bereikbaar op telefoonnummer 06-39631968.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in