+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Stage Backoffice Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Job Invest

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Ben jij servicegericht, vind je het leuk om met verschillende taken bezig te zijn en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan is de Stage Backoffice bij Job Invest echt iets voor jou!

Job Invest is opgericht in 2008 en inmiddels een van de grote spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. We knallen iedere dag vol gas over de linkerbaan om de beste matches te maken. Om bij te dragen aan meer geluk en succes voor bedrijven en werkzoekenden. We werken hard, maar maken ook veel plezier. Omdat we vinden dat een fijne werkplek heel normaal moet zijn.  

Inclusiviteit, respect, goede arbeidsvoorwaarden. Vinden we allemaal ook heel normaal, al is dat onze branche niet altijd zo vanzelfsprekend. Daarin willen wij het verschil maken. We investeren in onze mensen. Helpen kandidaten en collega’s echt om meer uit zichzelf en hun leven te halen. Jij kan met trots op een verjaardag vertellen dat je als Stagiair Online Marketing bij een uitzendbureau werkt!  

Als je van veelzijdig en servicegericht werk houdt, val je als Backoffice stagiaire bij Job Invest echt met je neus in de boter! Er komt namelijk op administratief vlak een hoop kijken binnen de uitzendbranche. Zo ga je onder meer aan de slag met het controleren van de volledigheid van personeelsdossiers, verwerk je gegevens van medewerkers in de verschillende systemen en verwerk je de gewerkte uren van uitzendkrachten. Ook beantwoord je vragen over loonstroken en facturen en maak je facturen op voor onze klanten. Je gaat werken in ons planningssysteem Plan4Flex en in het verloonsysteem EasyFlex, waarbij je in staat bent om snel tussen deze systemen te wisselen. Ben je nog niet bekend met deze systemen? Geen zorgen, wij leren je alles bij! Daarnaast neem je de binnenkomende telefoontjes aan. Bij het antwoorden van vragen via telefoon of mail, handel je altijd op een nette en representatieve manier. Kortom: er is elke dag weer meer dan genoeg te doen!

Wanneer jij als Backoffice Stagiaire ons team komt versterken, word je onderdeel van de afdeling Backoffice, een gezellig, professioneel, enthousiast en ambitieus team. Bij ons kun je lekker veel vlieguren maken en je echt verder ontwikkelen in het vakgebied. Er is ook de ruimte om een afstudeeronderzoek te doen. Meewerken wordt ook zeker van je verwacht.  

Wij zien in jou de ideale versterking van ons team, als je:

  • Een relevante opleiding volgt, administratief bent aangelegd en het leuk vindt om in contact te komen met klanten, uitzendkrachten en werkzoekenden.
  • Kunt werken met Excel en andere Office-programma's.
  • Stressbestendig en leergierig bent.
  • Een goede service verlenen erg belangrijk vindt, mensgericht bent en goed kunt samenwerken.

Wanneer jij stage komt lopen bij Job Invest, kun je rekenen op:

  • Een passende stagevergoeding.
  • Een stage vol afwisseling, uitdaging en kansen om te groeien.
  • Volop afwisseling in je werk.
  • Een plek in een gemotiveerd en dynamisch team waarin je jouw geweldige idee of ongezouten mening altijd mag laten horen. Houden we van.
  • Gezellige en enthousiaste collega’s.
  • Een gloednieuw kantoor, met een inhouse gym voor alle sportievelingen.
  • Pauzes waarin je kunt werken aan je tafeltennis of dart skills.
  • De gezelligste borrels op vrijdag om de week goed af te sluiten samen.
  • Mooie kansen om echt bij te dragen aan successen.

Ben jij ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Voor jouw sollicitatie zijn zowel een CV als een motivatiebrief vereist. Laat ons in je brief jouw passie en enthousiasme zien – deze zijn voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden. Wij geven elke sollicitatie onze volle aandacht en kijken ernaar uit om je beter te leren kennen. Heb je vragen? Bel ons gerust op 073-7113712.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in