+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Allround Schilder Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder werk je aan diverse projecten in nieuwbouw en retail, zoals bioscopen, hotels en winkelpanden. Door jouw brede scala aan werkzaamheden en de verscheidenheid aan projectlocaties is geen dag hetzelfde!


Ben jij het?

Als schilder breng je enkele jaren ervaring mee en heb je een afgeronde schildersvakopleiding. Het bezit van een VCA-basis is vereist, of je bent bereid deze via ons te behalen of vernieuwen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig en verantwoordelijk werkt en goed communiceert met jouw collega's.


Wat wij bieden

Wij gaan jou belonen met een salaris op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.800,- en €3.800,- met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een pensioensregeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We willen immers dat je snel en met plezier aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier werkt. Daarbij komt ook nog ons spaarsysteem, waarmee je met ieder gewerkt uur spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Ieder jaar kun je – vrij van kosten - meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen en ook zien we je graag verschijnen tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Faber gaat jou als vakkracht een werkplek zoeken waar jij jarenlang kunt gaan werken op projecten die het best bij jou passen. We blijven regelmatig in contact met elkaar om te waarborgen dat je iedere dag met plezier op je werk staat, wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen. Wij willen graag samen met jou alle mogelijkheden die we voor je hebben gaan ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in