+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Schilder Voorman Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als voorman bij ons ben je belangrijk voor het succes van onze projecten. Je werkt met klanten, kijkt naar wat er moet gebeuren, en zorgt dat alles goed loopt. Je leidt het werk en zorgt dat het op tijd en goed klaar is. We bieden een goed salaris, pensioen, en de kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke dingen door bij ons te werken. Elk jaar kun je gratis cursussen volgen. We hebben ook leuke evenementen zoals een zomerbarbecue en winterborrel. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Meewerkend Voorman ben je medeverantwoordelijk voor het succesvol afronden van (middel)grote projecten volgens de afgesproken leveringsvoorwaarden en specificaties. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, analyseert de staat van de te behandelen objecten en bepaalt de meest efficiënte aanpak. Het organiseren van de werkplaats, coördineren van benodigd materiaal en beoordelen van de werkvolgorde vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens houd je toezicht op de voortgang en kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar een collega die op MBO-niveau 4 kan functioneren, met de capaciteit en bereidheid om leiding te geven aan meerdere projecten tegelijkertijd. Ervaring met apps zoals Alert en de Inspectie App wordt gewaardeerd, en je bent in staat om rapportages op te stellen. Je staat bekend als een prettige communicator.


Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, variërend tussen €2.800,- en €3.800,- bruto per maand, met de optie voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw volgens een regeling die bij jou past en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Ons spaarsysteem stelt je in staat om met ieder gewerkt uur punten te sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitstapjes. Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen, en we zien je graag bij onze zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Bij Faber vind je als vakkracht de meest uitdagende projecten bij jou in de buurt! We zorgen voor een werkplek die perfect bij jou past, zodat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We staan dagelijks klaar voor al jouw vragen en zorgen, om op de hoogte te blijven van jouw voortgang en ervoor te zorgen dat je je altijd goed voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in