+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Schilder Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan verschillende projecten, van nieuwbouw tot renovatie. Je doet meer dan alleen schilderen, zoals houtrotreparaties en glaszetten. Elke dag gebruik je je vaardigheden om mooie projecten af te ronden. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je gratis cursussen volgen om jezelf te verbeteren. Met werken spaar je punten voor leuke cadeaus en evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij ons werk je aan diverse projecten, variërend van particuliere nieuwbouw tot renovatie van overheidsgebouwen. Naast schilderwerkzaamheden ga je ook aan de slag met houtrotreparaties, glaszetten, en mogelijk zelfs gevelreiniging. Elke dag pas je je vaardigheden toe, zodat je vol vertrouwen schitterende projecten kunt opleveren!


Ben jij het?

Als ervaren schilder ben je in staat zelfstandig te werken, maar ook grotere projecten samen met collega's aan te pakken. Je beschikt over communicatieve vaardigheden om duidelijk en netjes informatie over te brengen naar klanten en collega's. Het hebben van een rijbewijs B en eigen vervoer is een pluspunt.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we een passend salaris vast volgens het schilders-cao, tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw is mogelijk via de pensioensregeling naar eigen keuze. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar je jarenlang met plezier kunt blijven werken. Je bent van harte welkom om kosteloos bij ons cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Met elke werkdag spaar je punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Ook kijken we, samen met je Fabercollega's, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Faber zoekt voor jou als vakkracht een werkplek waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die bij jou passen. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. We zijn dagelijks bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor je hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in